SURPRIZĂ ÎN UFC! DUSTIN POIRIER L-A FĂCUT KO PE CONOR MCGREGOR, ÎN RUNDA A DOUA

Distribuie pe:

Conor McGregor a fost învins de Dustin Poirier, în lupta de la categoria ușoară, din cadrul galei UFC 257, disputată la Abu Dhabi. Poirier (32 de ani) s-a impus în runda secundă, prin KO tehnic, după o serie excelentă de pumni, care l-a pus la pământ pe McGregor (32 de ani). Arbitrul Herb Dean a pus capăt luptei, iar americanul și-a luat revanșa pentru lupta din 2014, când el era cel învins de irlandez, încă din prima rundă, tot prin KO tehnic. „Am pus în scenă ceea ce am lucrat. Conor a acceptat rezultatul cu profesionalism. Acum e 1-1 la duelurile directe. Poate va trebui să ne întâlnim încă o dată. Sunt fericit, sunt fericit cu omul pe care îl văd în oglindă", a spus Poirier, imediat după finalul luptei. „E greu să te întorci după o lungă perioadă de inactivitate. Nu m-am simțit prea bine. Am nevoie de activitate", a spus și McGregor, care nu mai luptase de un an. În ianuarie 2020, îl învingea pe Donald Cerrone, prin KO tehnic, în runda 1, la UFC 246. Irlandezul de 32 de ani a revenit în ring, după ce își anunțase retragerea în trei ocazii: în 2016, 2019 și iunie 2020. Dustin Poirier a ajuns la 27 de victorii și 6 înfrângeri în UFC, în timp ce Conor McGregor are 22 de victorii și 5 înfrângeri.

 

RĂZVAN BURLEANU: SUNT ÎNCREZĂTOR CĂ JO VOR AVEA LOC, CĂ NAȚIONALA OLIMPICĂ VA MERGE LA TOKYO ȘI CĂ VA ÎNTOARCE CU O MEDALIE"

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, marți, că este încrezător că Jocurile Olimpice de la Tokyo, amânate de anul trecut, vor avea loc, și că naționala olimpică se va întoarce din Japonia cu o medalie. „Sunt sigur că Jocurile Olimpice vor avea loc în Japonia, sunt sigur că guvernul japonez și CIO vor face tot ce este posibil pentru ca JO să se desfășoare la termen și cred în acest orgoliu al japonezilor de a putea să livreze cel mai important eveniment la nivel mondial. Dacă aceste JO nu se vor organiza, pierderile financiare vor fi mult mai mari pentru Japonia, de aceea cred că dă dovadă de un comportament rațional, JO vor avea loc pentru a elimina acest impact. Sunt încrezător că Jocurile Olimpice vor avea loc, că naționala olimpică va merge la Tokyo și că se va întoarce cu o medalie", a spus Burleanu.

 

CSM ORADEA - BEȘIKTAȘ, SCOR 91-83, ÎN GRUPA D A FIBA EUROPE CUP

Echipa de baschet masculin CSM Oradea a învins marți, în grupa D a FIBA Europe Cup, scor 91-83 (51-40), formația turcă Beșiktaș, gazda turneului. Și CSU Sibiu a debutat cu victorie în grupă, tot marți. În primul meci al zilei din grupa D, CSU Sibiu a învins echipa bulgară Balkan Botevgrad, scor 88-75 (53-41). Etapa a II-a a grupei programează joi partidele dintre Balkan - CSM Oradea, respectiv CSU Sibiu - Beșiktaș, pentru ca în ultima etapă, vineri, să se joace meciurile dintre CSU Sibiu - CSM Oradea, și Balkan - Beșiktaș. Din fiecare grupă, primele două clasate se vor califica în optimi. Lor li se vor alătura și patru echipe clasate pe locul 3, cu cea mai bună linie de clasament în privința rezultatelor cu formațiile de pe locurile 1-2. În două grupe din cele șase aflate la start nu va participa, din cauza cazurilor de Covid-19, câte o echipă, adică London Lions în grupa E și BC Borisfen în grupa F, astfel că vor pierde meciurile prin neprezentare. În faza următoare a competiției, programată tot în sistem „bulă epidemiologică", se vor disputa optimile de finală și sferturile, între 21-26 martie, iar Turneul Final Four va avea loc între 21-26 aprilie.

 

Lasă un comentariu