ZIUA MUNȚILOR BUCEGI

Distribuie pe:

Puțini sunt cei care știu că Munții Bucegi au o zi unică în an, în care soarele coboară în trepte peste Sfinx, formând o piramidă magică. Acea zi este 28 noiembrie, zi în care, cunoscătorii din toate colțurile lumii se strâng în jurul anticei statui pentru a se încărca cu energia ciudatului fenomen menționat în multe articole din presa străină. Românii care au participat la un astfel de eveniment, pe Platoul Bucegilor, susțin că au simțit valuri energetice în pulsații și au văzut portaluri de energie albastră prin care se scurgea o lumină divină portocalie. Cei credincioși susțin că Dumnezeu a găsit o cale de a împărți din bunătatea sa măreață pământenilor, iar cei bolnavi asigură că energiile sunt vindecătoare.

Piramida Soarelui, cum mai este numit fenomenul parapsihologic sau paranormal care are loc în fiecare an pe data de 28 noiembrie, are legătură cu Marea Descoperire făcută în Bucegi în luna august a anului 2003 de către o echipă româno-americană, care a identificat sub Platoul Bucegilor o sală, denumită „Sala Proiecțiilor", dotată cu o tehnologie și aparatură care putea proiecta informații istorice, științifice, astronomice și de alte genuri din istoria Universului și a omenirii. Deși această descoperire a zguduit teribil scena politică, religioasă și științifică a tuturor marilor puteri, impunând României o anumită conduită, ea a reușit să treacă de barierele secrete și să ajungă la români, care se bucură în fiecare an să întindă un tricolor la Sfinx și să se bucure de puterea vindecătoare a acelor energii, chiar încingând o horă în jurul anticei figuri.

Se mai spune că, în apropierea Vârfului Omu, există un centru energetic informațional al Terrei cunoscut și pe vremea dacilor, care cochetau cu ideea nemuririi. Cert este că anumite scrieri legate de daci păstrează mărturii despre grotele sacre ale acestora, printre care și Grota Sacră din Bucegi („Dacia Hiperboreană" - articol publicat în anul 1936 la Paris). Un alt fenomen mai puțin obișnuit, care se formează o singură dată pe an, este Cascada Fantomă „Vânturișul Caraimanului", formată la o altitudine de aproximativ 2000 de metri din zeci de pârâiașe adunate deasupra unei văi adânci. Plini de surprize, Munții Bucegi oferă la data de 28 noiembrie un grandios spectacol vizual și energetic.

Dacă veți participa la Ziua Munților Bucegi veți înțelege și veți aprecia mirajul cu care sunt înconjurați, nu pregetați în a vă dezvălui experiențele extraordinare celor din jur, pentru a-i încărca pozitiv și a-i determina să se deschidă către porțile unor lumi mai puțin cunoscute!

Lasă un comentariu