LA CUMPĂNA DINTRE ANI

Distribuie pe:

Înainte ca acele de ceasornic să vestească sosirea Noului An 2015, tipografii pensionari și-au dat o nouă întâlnire în a treizecea zi a lunii decembrie 2014. Această întâlnire a dat posibilitatea revederii foștilor colegi de muncă, astăzi pensionari, unii mai vârstnici, ca Szekely Erzebet, Luprik Maria etc., dar și mai tineri, ca Mariana Halațiu, Farkas Irina, cât și o parte din fostul personal administrativ de atunci: Iacob Crișan, Ssiky Irina, Szekely Elisabeta etc. La „apelul" făcut de Gyõrfi Teodor, și el tipograf pensionar, care a sărit în ajutorul celor doi inimoși administratori ai SC TIPO CROMATIC SRL, Vasile Ormenișan și Teofil Marian, au răspuns „prezent" un număr de 33 de foști colegi.

În cadrul revederii la sfârșit de an 2014, au răspuns invitației foști zețari, culegători, linotipiști, mașiniști, ambalatori etc. Unii dintre cei invitați n-au putut onora prezența, fiind bolnavi, prea în vârstă sau având probleme familiale.

Într-o atmosferă de sărbătoare, într-o sală cochetă a Restaurantului „Darina" din Târgu-Mureș, invitații au fost primiți cu căldură de cei doi administratori care au lansat invitația și, după câte un scurt dialog, cei prezenți s-au întreținut între ei, au schimbat impresii, bucurându-se de noua revedere lângă un pahar de vin bun. La finalul revederii, pensionarii tipografi din Târgu-Mureș, împreună cu cei doi administratori, s-au fotografiat, asta rămânând ca o amintire pentru fiecare participant.

La despărțire toți care au participat la revederea de sfârșit de an au mulțumit celor doi, Vasile Ormenișan și Teofil Marian, pentru această posibilitate și-au exprimat dorința unei noi revederi în anul care va urma, la final urându-și „La mulți ani!".

Lasă un comentariu