PREVIZIUNI PENTRU ANUL 2015, ÎN FUNCȚIE DE NUMĂRUL ANUAL PERSONAL

Distribuie pe:

Pentru a afla cum va evolua viața fiecăruia dintre în anul 2015, în funcție de data de naștere, numerologii ne sfătuiesc să calculăm numărul anual personal, obținut prin însumarea cifrelor din data de naștere (fără anul nașterii), până la obținerea unei singure cifre, apoi adunarea cifrelor din anul 2015, de asemenea, până la obținerea unei singure cifre. Cele două numere se adună din nou, până la obținerea unei singure cifre. Numerele anuale personale sunt cuprinse între 1 și 9, inclusiv.

Exemplu de calcul: data nașterii - 9 octombrie 1955. Adunăm 9+1+0 = 10; 1+0 = 1; 2+0+1+5 = 8; 1 + 8 = 9. Deci, număr anual personal pentru această dată de naștere este 9.

Vă prezentăm, în continuare, previziunile pe anul 2015 pentru toate cele nouă numere anuale personale.

Numărul anual personal 1 - Va fi un an al noilor începuturi, aventuros, cu provocări în sensul bun al cuvântului. Este un an în care se pun bazele unui viitor solid. Deși va fi mult de muncă, vei avea puterea și flexibilitatea de a face față tuturor modificărilor. Vei lăsa problemele trecutului la locul lor, în trecut, vei privi mai mult la viitor și vei trăi mai intens în prezent.

Numărul anual personal 2 - Va fi un an al progreselor, al cooperării și al răbdării. În acest an, lucrurile se vor mișca încet, dar sigur. Vei cunoaște o dezvoltare în plan personal prin puterea de a construi relații solide, indiferent de natura lor. Trebuie să fii cooperant, întrucât vor exista momente în care va fi nevoie să-i ajuți pe alții, chiar dacă acest lucru presupune să îți lași îndatoririle tale deoparte.

Numărul anual personal 3 - Un an în care vei fi activ din punct de vedere social și în care îți vei pune în valoare creativitatea. Îți vei păstra vechile contacte, însă îți vei face și prieteni noi. Vrei să trăiești viața din plin, să îți iei mai multe zile libere și să faci ceva la care ești foarte talentat: orice legat de artă. Atenție, nu lua decizii pripite!

Numărul anual personal 4 - Urmează un an de muncă grea, cu progrese, însă acestea se vor vedea greu. Vei fi foarte realist și pragmatic și va fi nevoie de foarte mult autocontrol, mai ales că rezultatele muncii grele nu se vor vedea foarte ușor și poți deveni frustrat. Îndatoririle de serviciu vor crește și ai tendința să îți neglijezi starea de sănătate. Dacă nu ai grijă, se pot ivi probleme medicale.

Numărul anual personal 5 - Un an al libertății, cu modificări majore în viața ta. Se anunță transformări pe plan personal, devii mai activ din punct de vedere social, îți faci mulți prieteni. Va fi un an plin de aventură și de neprevăzut. Vrei mai multă flexibilitate și mai puțină rutină. Începi proiecte noi și este posibil să faci mai multe călătorii. Atenție, să nu te concentrezi pe prea multe lucruri deodată, pentru că îți pierzi energia pentru o sarcină anume! Fă lucrurile unul câte unul.

Numărul anual personal 6 - Un an în care te vei concentra pe problemele legate de dragoste, viață de familie, relații de cuplu și activități domestice. Nu vei neglija, însă, nici capitolul profesional, unde lucrurile vor merge ca pe roate. Vei pune pe picioare mai multe proiecte profesionale, care se vor bucura de succes. Un an plin de pace și echilibru.

Numărul anual personal 7 - Un an al autoanalizei, în care îți vei pune sub lupă eul interior. Vei reflecta la viața ta, sub toate aspectele ei, vei trăi mai mult singur și vei avea multe activități liniștite, în natură, care să nu fie afectate de agitația de la birou sau de responsabilitățile curente. Este un an bun, în care să îți revizuiești trecutul, pentru a putea planifica viitorul. Nu este recomandat să începi proiecte noi decât dacă implică scrisul sau studiul.

Numărul anual personal 8 - Un an al câștigurilor financiare. Ești ambițios și vrei să atingi multe țeluri. Va fi un an activ, în care vei avea de luat multe decizii importante. Unele persoane te vor accepta ca lider, însă alții nu vor fi de acord ca tu să preiei controlul, așa că este recomandată și puțină diplomație în viața profesională.

Numărul anual personal 9 - Un an al introspecției, dar și un an în care vei duce la bun sfârșit toate proiectele începute. Vei lua câteva decizii importante în ceea ce privește viața ta și drumul pe care vei merge în continuare. Îți vei evalua vechile credințe, idealuri, idei și vei hotărî care dintre ele mai merită păstrate și care eliminate. Vei petrece mai mult timp în natură și te vei bucura mai intens de minunile ei.

Lasă un comentariu