TENDINȚE PRIMĂVARĂ­VARĂ

Distribuie pe:

Fie că sunteți în căutarea unor indicii pentru garderoba de lucru sau vreți doar idei pentru seară ori pentru participarea la diverse evenimente, ar fi bine să știți care sunt tendințele din primăvara anului 2015:

Totul în pătrățele: Designeri ca Michael Kors, Bottega Veneta, Ralph Lauren sau Oscar de la Renta au făcut o pasiune în acest sezon pentru piesele în pătrățele mici.

Piese din piele întoarsă: Cu un aer tipic anilor '70, în această primăvară pielea întoarsă se reinventează și își face din nou apariția pe podiumuri. Fie că este vorba de paltoane, fuste mini sau midi, botine.

Stil boem pentru seară: Să ieși seara în oraș înseamnă să adopți un stil romantic, mult mai romantic decât până acum. Cel puțin asta reiese din colecțiile Valentino, Dries Van Noten și Vera Wang.

Forever in blue jeans: Nu putea lipsi denimul din lista noastră de must­haves pentru 2015. Avem diverse exemple: de la rochii la pantaloni și jachete, văzute la Gucci, Burberry Prorsum, Fendi.

Costumul de damă cu pantaloni: Dacă nu știi cum să te îmbraci la serviciu în primăvara 2015, marii designeri dezvăluie tendințele: poartă costum de damă cu pantaloni și vei fi în tendințe. Uită tot ceea ce știi despre costumele tradiționale! Noile costume vin cu detalii interesante, cum ar fi sfori sau curele ciudate în colecțiile Celine sau mult sclipici în colecțiile Chanel. Nu se mai poartă costumele cu întăritură la umăr, dar se poartă costumele cu pantaloni. Vedem costume cu dungi, costume alb și negru, costume bleumarin, costume albe.

Alb delicat: Nume grele ale industriei de modă nu s­au rezumat să propună alb doar pentru piesa de mireasă a colecției lor. Investește în acest sezon primăvară­vară 2015 în rochii vaporoase din voal și dantelă, cu aplicații din perle sau broderii delicate. Inspiră­te din prezentările Erdem, Givenchy sau Louis Vuitton.

Culorile care se poartă în primăvara 2015: În primăvara 2015 există o mișcare către culorile mai reci, mai soft. Un amestec de culori deschise, pasteluri și culorile naturii.

Cu cât ne apropiem de lunile mai calde, vom vedea că se poartă culori retro, model florale și folclorice.

Lasă un comentariu