Trei victorii și un egal în primele amicale pentru City'us Târgu-Mureș

Distribuie pe:

Echipa City'us Târgu-Mureș a reînceput pregătirile pentru partea a doua a sezonului, retur și play-off. Lotul formației târgumureșene a suferit modificări importante, atât la capitolul plecări, cât și la sosiri. Astfel s-a renunțat la serviciile jucătorilor Vasile Moldovan, Daniel Raymond, Călin Olteanu, Csoma Ferenc și Javier Burgos. Totodată, Bogdan Covaci a ales să se mute pentru o perioadă de timp în Franța, unde va evolua pentru o echipă din liga secundă, Bords du Marne. City'us Târgu-Mureș i-a transferat pe Emil Răducu, component al echipei naționale, și pe Vlăduț Pavel, o tânără speranță a futsal-ului românesc. Au revenit la City'us Târgu-Mureș jucătorii Letra da Costa Ferreira Paulo Josue și Amorim Teixeira da Silva Nuno Miguel.

Formația de futsal City'us Târgu-Mureș a disputat patru jocuri amicale în acest început de an. În primele două disputate la Târgu-Secuiesc, 16-17 ianuarie, în compania celor de la KSE, târgumureșenii s-au impus, 6-5 și 7-3. În prima partidă golurile echipei pregătite de Kacso Endre au fost înscrise de Paulo Ferreira, Csoma Alpar (2), Dobre, Al-Ioani și Răducu. În jocul al doilea, disputat sâmbătă dimineață, City'us s-a impus mult mai clar, scor 7-3. Golurile au fost reușite de Csoma Alpar (2), Al-Ioani, Paulo Ferreira, Nuno Miguel și Mimi Stoica (2). În aceste partide amicale au evoluat: Juverdeanu, Cătinean - Dobre, Al-Ioani, Nuno Miguel, Mimi Stoica, Nicușan, Paulo Ferreira, Răducu, Csoma Alpar, Ruxandari, Pavel, Kusmodi.

Duminică și luni, 18-19 ianuarie, City'us a jucat alte două meciuri de pregătire, de această dată în compania liderului Ligii I, FK Odorheiu Secuiesc, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș. În prima partidă, târgumureșenii s-au impus cu 7-5, iar cel de-al doilea joc s-a încheiat la egalitate, scor 5-5. În prima partidă, golurile formației mureșene au fost înscrise de Al-Ioani (3), Răducu, Csoma Alpar, Dobre și Ruxandari. De partea cealaltă au punctat Szocs (2), Mihaly (2) și Szecsi. În meciul de luni, 19 ianuarie, pentru City'us au marcat Pavel (min. 11), Csoma Alpar (26, 27), Dobre (28) și Răducu (31). Pentru Odorheiu Secuiesc au punctat Biro (10), Szecsi (24, 25), Szocs (33) și Csoma Ferenc (40).

Liga I se va relua în data de 25 ianuarie, cu partidele din etapa a XV-a. City'us Târgu-Mureș va sta în această etapă, adversara, Sportis Târgoviște, retrăgându-se la începutul sezonului. În primul meci oficial din 2015, târgumureșenii vor întâlni pe teren propriu pe Progresul Focșani.

 

Lasă un comentariu