FOTBAL - Cristian Chertes, vicepreședinte ASA Târgu-Mureș: „Mă bucur că am reușit cooptarea lui Narcis Răducan în echipa noastră!"

Distribuie pe:

Clubul ASA Târgu-Mureș și-a întărit echipa managerială, prin aducerea în funcția de președinte a lui Narcis Răducan. „După modificările survenite la nivelul băncii tehnice, dar și în funcțiile manageriale de la Clubul ASA Târgu-Mureș, îmi face o deosebită plăcere să vă anunț cooptarea în echipa ASA Târgu-Mureș a domnului Narcis Răducan, în funcția de președinte. Decizia aparține Consiliului Director al clubului și a fost luată după negocieri cu mai multe persoane. Personal mă bucur că am reușit cooptarea în echipa noastră a unei persoane cu experiență deosebită atât ca jucător, cât și ca manager. Împreună vom încerca să ducem Clubul cât mai sus, să ne luptăm de la egal la egal cu marile forțe ale campionatului", Cristian Chertes, vicepreședinte ASA Târgu-Mureș, membru în Consiliul Director.

Narcis Răducan a renunțat la 16 ianuarie la funcția de președinte executiv al clubului Astra Giurgiu, ajungând la un acord cu finanțatorul Ioan Niculae pentru rezilierea amiabilă a contractului. Răducan fusese instalat în funcția de președinte executiv al clubului Astra Giurgiu la 7 noiembrie, când a preluat postul lăsat liber de Dinu Gheorghe. De la începutul sezonului, Răducan a ocupat funcția de director general al grupării FC Viitorul până la 3 august, dată la care și-a reziliat contractul pe cale amiabilă. Din 19 august și până la 7 noiembrie, el a activat ca manager general la Concordia Chiajna.

Ca fotbalist, Narcis Răducan a evoluat pentru formațiile FCM Bacău, Steaua, Rapid, FC Național, Rapid, Ceahlăul Pt. Neamț, dar și în Cipru, la AEL Limassol și AEK Larnaca. În funcții de conducere a activat la cluburile Unirea Urziceni, Steaua București, Oțelul Galați, Viitorul, Concordia Chiajna și Astra Giurgiu.

Lasă un comentariu