„Roș-albaștrii" se întăresc în defensivă

Distribuie pe:

Formația ASA Târgu-Mureș l-a achiziționat pe jucătorul Ivan Gonzalez Lopez, care a semnat un contract cu „roș-albaștrii" pentru o perioadă de 2 ani și jumătate. Jucătorul în vârstă de 26 de ani a evoluat ultima dată în Zweite Bundesliga, la formația Erzgebirge Aue.

„Am dorit să întărim cât mai mult defensiva noastră cu un jucător de valoare, prin aducerea spaniolului Ivan Gonzalez Lopez. Sper ca prezența lui în lotul ASA să aducă rezultate benefice formației noastre", a afirmat Cristian Chertes, directorul general al ASA Târgu-Mureș.

A fost format de către clubul spaniol Malaga, pentru care a debutat și în La Liga în noiembrie 2009, într-o partidă cu Real Zaragoza. După 2 ani petrecuți la Malaga, timp în care a fost în atenția formațiilor Real Madrid, Atletico Madrid și FC Liverpool, Ivan Gonzalez a fost împrumutat la formația secundă a celor de la Real, Real Madrid Castilla. În septembrie 2013 s-a transferat în Germania la Aue, formație la care a evoluat până în toamna anului trecut. Ivan Gonzalez are 29 de prezențe în La Liga și un gol marcat, 29 de jocuri în Segunda Division și 15 în 2. Bundesliga.

Lasă un comentariu