Claudiu Bumba se reîntoarce la ASA Târgu-Mureș

Distribuie pe:

Jucătorul Claudiu Bumba semnase un contract pe trei ani și jumătate cu Astra Giurgiu. Pe 11 ianuarie 2015, Astra l-a adus în curtea ei pe mijlocașul Bumba (21 de ani) de la ASA Târgu-Mureș. Pentru că echipa lui Ioan Niculae nu a plătit până pe 2 februarie, termenul stabilit în contact, suma de 200.000 de euro, plus TVA, echipei ASA Târgu-Mureș, astfel că Claudiu Bumba revine la fosta lui echipă. Gruparea din Giurgiu va fi penalizată de UEFA, pentru nerespectarea înțelegerii, cu suma de 50.000 de euro.

„Îmi doresc să revină la ASA Târgu-Mureș. Noi avem câștigați 50.000 de euro și un jucător în plus", a afirmat Claudiu Maior, vicepreședintele Consiliului de Administrație ASA Târgu-Mureș.

Claudiu Bumba se află printre cei 25 de fotbaliști convocați de Anghel Iordănescu pentru amicalele pe care selecționata divizionară a României le va disputa în Turcia, în luna fenruarie, cu Bulgaria, Sioni Bolnisi (Georgia) și Moldova.

„Dacă nu au onorat contractul este treaba lor. De astăzi contractul a devenit nul, iar jucătorul Claudiu Bumba aparține în continuare formației ASA Târgu-Mureș", a spus Cristian Chertes, directorul general ASA Târgu-Mureș.

Lasă un comentariu