BC Nova Vita Târgu-Mureș întrerupe seria eșecurilor

Distribuie pe:

Echipa BC Nova Vita Târgu-Mureș a învins sâmbătă, 14 februarie, cu scorul de 85-71 (26-13, 13-16, 23-15, 23-27) formația Universitatea CSM Oradea. Disputată la Târgu-Mureș, partida a contat pentru etapa a XXIV-a din LNBF. Principala marcatoare a mureșencelor a fost jucătoarea Veshaundra Young cu 31 de puncte. Au mai evoluat pentru BC Nova Vita Târgu-Mureș: Thompson - 28, Joy Mclntire - 13, Vilcinschi - 3, Adams - 3, Chelariu - 3, Plavitu - 2, Meszaros - 2 și Bartha. Cele mai multe puncte ale meciului au fost reușite de Taneisha McTiller - 37, de la echipa oaspete.

„Astăzi am reușit o victorie muncită împotriva unei echipe pe care probabil o vom întâlni în play-out-ul acestei ediții. Mă bucur că am reușit să ofer șansa fiecărei jucătoare să joace pentru a ne pregăti pentru adevaratul test pe care îl vom avea etapa viitoare în compania actualei campioane. Regret că recent ne-am despărțit de câteva jucatoare de origine americană. Dacă astazi le-am fi avut în componență, victoria noastră ar fi fost mult mai mare! ", a afirmat Ionel Brustur, antrenorul echipei BC Nova Vita.

În etapa a XXV-a, formația BC Nova Vita va evolua în deplasare în compania echipei CS Universitatea Alba-Iulia, la data de 21 februarie.

Lasă un comentariu