UDMR „nu știe nimic" despre debarcarea lui Tăriceanu!

Distribuie pe:

…Cel puțin așa declară - citat de mai multe ziare - liderul senatorilor UDMR, Marko Bela, potrivit căruia „nu știe nimic de debarcarea lui Călin Popescu Tăriceanu de la Senat".

„Eu, deocamdată, nu am cunoștință de un astfel de demers. O astfel de decizie nu se ia la nivelul grupului parlamentar, nici dacă e vorba de Senat. Nici dacă e vorba de Camera Deputaților, ci la nivel de conducere UDMR", a spus fostul lider al UDMR.

În plus, el a negat că liderii UDMR ar fi fost contactați de liberali în privința constituirii unei noi majorități parlamentare. „Noi, în acest moment, este adevărat că nu facem parte din nicio coaliție, dar repet, niciodată nu s-a discutat o astfel de problemă, numai la nivelul grupurilor parlamentare (…). E decizia întregii organizații în ce direcție merge, cu cine facem coaliție…", a adăugat Marko Bela.

Declarația liderului senatorilor UDMR vine, la scurt timp, după ce la unele televiziuni s-au difuzat unele comentarii, potrivit cărora, senatorii UDMR ar fi dispuși să „contribuie" la debarcarea lui Tăriceanu (în urma obținerii unei majorități la Senat, de către liberali), dacă, la rândul lor, liberalii ar vota împotriva ridicării imunității parlamentare a lui Borbély László!

Care o fi, deci, adevărul? El va ieși „la suprafață" doar atunci când se va pune, la concret, problema debarcării lui Tăriceanu!

Lasă un comentariu