Adi Tudor a revenit în „Junglă"!

Distribuie pe:

BC Mureș a parafat o nouă înțelegere cu un jucător autohton. Fostul tigru, Adrian Tudor a semnat până la sfârșitul sezonului cu echipa mureșeană. Conducătorul de joc al naționalei a rupt relația cu Steaua CSM Eximbank București în urmă cu câteva zile. Noua achiziție a echipei noastre, Adi Tudor a revenit după trei ani în "Junglă".

„Mureșul este o echipă foarte bună, eu zic că am făcut alegerea potrivită. Am venit cu gânduri mărețe, deoarece BC Mureș a arătat în ultimele sezoane că este o echipă redutabilă, și sunt convins că anul acesta poate să se bată pentru titlu. De ce nu? Toate echipele mi se par foarte apropiate valoric, iar Mureșul de data aceasta chiar are o rotație foarte bună. Și eu cred în asta, altfel nu aș fi venit. Am ales oferta Mureșului în pofida altor echipe, pentru că totuși, cred că am ceva de dat înapoi. Pentru că în sezonul când am fost aici am fost accidentat și nu am putut să lucrez la capacitatea maximă", a afirmat Adi Tudor.

Președintele BC Mureș, Cornel Lungu spune despre sosirea lui Tudor:

„A fost cererea antrenorului, ca în ultimele etape ale sezonului regulat, cât și în final four-ul cupei României să nu existe posibilitatea de a rămâne descoperiți pe poziția 1, în cazul unei eventuale accidentări, al lui Adamovic. Îl mai avem și pe Polyák László, care la Oradea a arătat un potențial excelent. Am fi avut și posibilitatea de a aduce un al șaptelea jucător străin, dar această mutare ar fi putut aduce o oarecare neliniște în rândul jucătorilor străini. La momentul actual este cea ma bună variantă posibilă. Împreună cu el vom încerca să aducem echipa la potențialul maxim în ultimele luni ale sezonului".

Lasă un comentariu