BC Mureș a învins și vicecampioana!

Distribuie pe:

După campioană, a venit și rândul vicecampioanei! Formația BC Mureș s-a impus în deplasare cu 87-65 (17-12, 26-18, 26-16, 18-19) în fața echipei CSM Oradea, partida contând pentru etapa a 21-a, LNBM. Echipa CSM Oradea nu a putut ține pasul cu „tigrii", doar în prima parte a jocului. Audrius Prakuraitis a început în formula Adamovic, Dykes, Peciukas, Ivanovic și Lázár, apoi pe parcursul partidei au intrat treptat toți jucătorii înscriși pe foaia de joc. Până la final doar Jakab nu a înscris, am avut 9 jucători cu puncte marcate. Căpitanul Ivanovic a reușit double-double-ul cu 13 puncte și 10 recuperări, Adamovic a avut 8 asisturi, dar trebuie remarcat și jocul bun al lui Polyák și Lázár. Lázár a reușit în sfertul trei câteva recuperări ofensive foarte utile, iar Polyák a prins 14 minute cu două triple reușite și două pase de gol. Pentru BC Mureș au evoluat: Dykes 18 (2×3), Peciukas 17 (3×3), Adamovic 13 (3×3), Ivanovic 13 (3×3), Barro 9, Gajovic 7 (1×3), Polyák 6 (2×3), Lázár 2, Căpușan 2, Jakab.

„Cred că am făcut o partidă foarte bună, atât în apărare, cât și în atac, mai ales în primele trei sferturi. L-am limitat pe Dillon, dar și pe Markovic. Noi am pregătit jocul

într-un fel împotriva Oradiei, dar cu suspendările, gazdele au folosit o echipă mult mai scundă, ceea ce nu ne-a avatajat. Sunt mulțumit însă cum am reușit să gestionăm acest lucru. Începem să lucrăm și să jucăm ca o echipă, de aceea legăturile se strâng între jucători, am schimbat câte ceva în tactică, am însă jucători foarte buni, capabili să se adapteze la situație", a afirmat Audrius Prakuraitis, antrenor principal BC Mureș.

În următorul meci, formația BC Mureș va juca în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș, la data de 4 martie, ora 19.30, cu echipa CSU Atlassib Sibiu.

Lasă un comentariu