ASA 2 Târgu-Mureş se impune în derby-ul cu Luduş

Distribuie pe:

În etapa a 25-a, Liga a IV-a, judeţul Mureş la fotbal, liderul ASA 2 Târgu-Mureş a câştigat confruntarea cu urmăritoarea din clasament, formaţia Mureşul Luduş. Pe terenul 2 de la Baza Sportivă Trans-Sil, târgumureşenii s-au impus cu scorul de 2-0. Golurile au fost marcate de Amauri Morais în minutul 25 şi Mihaly Zoltan în minutul 68. Pentru formaţia ASA 2 Târgu-Mureş au evoluat: Moga (Fejer) - Velayos, Mihaly, Candrea, Păcurar (Caliani), Sbârcea (Draghici), Teut (Ghirca), M. Tamas, Amauri, Kanyaro şi Gligor. Partida a fost arbitrată la centru de Claudiu Ştef, asistat la cele două margini de Silviu Sfîriac şi Gaspar Vlăduţ.

„A fost o victorie meritată. Mi-a plăcut jocul în sine, însă echipa a jucat la 70 la sută din valoare, ceea ce nu ajunge pentru a evolua în Liga a III-a. Ne-am creat foarte multe faze care trebuia să fie fructificate. Una peste alta contează cele 3 puncte obţinute", a afirmat Csiki Zsolt, antrenorul principal al echipei ASA 2 Târgu-Mureş.

„A fost un meci echilibrat cu o uşoară dominare a gazdelor. Am avut 3-4 ocazii mari de a marca, dar nu a fost să fie. Lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul. Am avut 7 jucători sub 20 de ani în primul unsprezece. Mergem mai departe să construim o echipă şi să ne clasăm cât mai sus pe viitor", a declarat Ioan Orosfaian, antrenorul principal de la Mureşul Luduş.

În cadrul rundei a 25-a s-au mai înregistrat rezutatele: Mureşul Nazna - Gliga Companies Reghin 3-0, Gaz Metan Târgu-Mureş - AS MSE 08 Târgu-Mureş 2-0, Unirea Iclănzel Berghia - Mureşul Ruşii Munţi 0-3, Miercurea Nirajului - Mureşul Cuci 3-0 şi Avântul Miheşul de Câmpie - Arena Sighişoara 7-1.

În clasament conduce ASA 2 Târgu-Mureş cu 62 de puncte, locul 2 - Mureşul Luduş - 53 de puncte (un joc mai puţin disputat), locul 3 - Viitorul Ungheni (două jocuri mai puţin disputate) cu 48 de puncte.

Lasă un comentariu