FUTSAL - Finala Ligii I

Distribuie pe:

Marți, 12 mai, de la ora 19.30, Sala Sporturilor va găzdui primul meci din finala Ligii 1 la futsal, ediția 2014/2015, dintre City'us Târgu-Mureș și FK Odorheiu Secuiesc.

Va fi prima dispută, dintr-un minim de 3 jocuri, cele două formații întâlnindu-se în 19 mai, la Odorheiu Secuiesc, în semifinalele Cupei României. Mai mult, în 20 mai, în ziua finalei Cupei României, în deschidere, în finala Campionatului Național U19 se vor întâlni echipele de tineret ale celor 2 cluburi. Așadar, putem spune că, în acest sezon, cele mai importante titluri se vor decide în partidele dintre Târgu-Mureș și Odorheiu Secuiesc.

După senzaționala calificare în finala Ligii 1, City'us întâlnește un adversar dificil, care a ajuns în ultimul act după ce a trecut în 3 jocuri de Dunărea Călărași: 0-3, 4-2 și 4-3, după prelungiri, în meciul decisiv. În partidele din sezonul regulat, cele două echipe și-au împărțit victoriile: 7-2 la Odorheiu Secuiesc și 8-3 la Târgu-Mureș, gazdele impunându-se de fiecare dată.

Pentru jocul de marți, antrenorul Kacso Endre nu se va putea baza pe Paulo Ferreira, suspendat 1 joc, după eliminarea de la Deva.

Suporterii târgumureșeni sunt așteptați într-un număr cât mai mare la Sala Sporturilor pentru a susține o reprezentantă a orașului, aflată în fața unei noi performanțe: cucerirea titlului național. Mai ales acum, în situația în care, în câteva săptămâni, Târgu-Mureșul poate da 3 campioane: ASA la fotbal, BC Mureș la baschet și City'us la futsal. Trebuie să ne bucurăm de aceste performanțe și să fim alături de sportul târgumureșean!

În finala mică, în dublă manșă, se vor întâlni Dunărea Călărași și Autobergamo Deva.

Lasă un comentariu