LIGA a 3-a: Vandalism la Iernut după victoria cu Sighetu!

Distribuie pe:

Formația CS Iernut a învins pe teren propriu ocupanta locului 2, CSM Sighetul Marmației, cu scorul de 1-0, prin reușita lui M.Pastor din minutul 68. Partida a contat pentru etapa a XXIII-a, Liga a 3-a, seria a V-a, la fotbal. În urma victoriei obținute la finalul meciului echipa oaspete a dat dovadă de un comportament indecent. Pentru eșecul suferit jucătorii formației CSM Sighetul Marmației s-au răzbunat pe banca de rezerve și vestiarul echipei gazdă, lăsând în urma lor uși și pereți sparți.

„Am demonstrat încă o dată că nu suntem în Liga a 3-a numai pentru a face prezența. După ce în etapa a 2-a din retur am învins liderul la zi FCM Baia Mare, astăzi am reușit să învingem și ocupanta locului 2 din seria noastră. Felicitări băieților și staff-ului tehnic. În ceea ce privește comportamentul echipei oaspete din timpul și de la finalul meciului, nu pot decât să mă declar indignat de atitudinea acestora. Am fost acuzat că nu am stat «capră» în fața echipei oaspete", a afirmat Sorin Dumbrăvean, președintele clubului CS Iernut.

Tot în etapa a 23-a, seria 5, formația Avântul Reghin a câștigat cu 2-1 în deplasarea de la Cluj în fața echipei Sănătatea Servicii Publice Cluj. Golurile formației reghinene au fost marcate de V. Stoica (minutul 8) și Truță (minutul 89). Alte rezultate: CF Metalurgistul Cugir 1939 - FC Unirea Dej 2-0, CS Osorhei - FC Gloria Progresul 2-1, FC Arieșul 1907 Turda - ACS Industria Galda 3-2, CS FC Zalău - CS Unirea Jucu 1-1 și ACS FCM Baia Mare - CSC Sânmartin 3-0. În clasament conduce FCM Baia Mare cu 51 de puncte, locul 2 - CSM Sighetul Marmației cu 47 de puncte, locul 3 - Metalurgistul Cugir - 46 de puncte, ...locul 10 - Avântul Reghin - 27 de puncte, ...locul 12 - CS Iernut - 26 de puncte, locul 13 - Sănătatea Cluj - 15 puncte și locul 14 - Unirea Dej - 11 puncte.

Lasă un comentariu