Taekwondo WTF - Campionatul Național de copii, juniori mici și cadeți

Distribuie pe:

La sfârșitul săptămânii trecute, CS Phonix a organizat, la Sala sporturilor Erõss Zsolt din Miercurea Ciuc, alături de FR de Taekwondo, cea de-a XVIII-a ediție a Campionatului Național de copii, juniori mici și cadeți la Taekwondo WTF. La startul competiției s-au aliniat aproximativ 350 de sportivi reprezentând 33 de cluburi din toată țara. În paralel, s-a desfășurat și Turneul Republican, rezervat sportivilor cu centuri inferioare. Delegația clubului C.S. Xploziv Taekwondo Team din Tg.-Mureș a fost compusă din 14 sportivi, la toate categoriile de vârstă.

Evoluția sportivilor a fost una foarte bună, reușind să strângă la sfârșitul competiției un număr de nouă medalii, dintre care patru de aur, două de argint și trei de bronz: titlul de campion național a revenit sportivilor juniori mici: Fuccaro Melinda +40 kg și Toth Darius - 30 kg, argint Marica Tudor -41 kg, iar bronz Rusu Alexandru -30 kg.

Câștigătotii Turneului Republican au fost Csaki Hanna -25 kg și Virag Vivien -30 kg. Argintul a intrat în posesia sportivului Rusu Șerban, iar medaliații cu bronz au fost Bartha Adrienn -25 kg și Toth Cleopatra -25 kg.

În urma acestor rezultate remarcabile, CS Xploziv și-a adjudecat titlul de vicecampioană națională pe echipe la categoria de vârstă juniori mici. De asemenea, sportiva Fuccaro Melinda a fost declarată cea mai bună sportivă la categoria juniori mici.

Chiar dacă au ratat podiumul, trebuie amintiți și ceilalți sportivi care au luptat cu mult curaj: Irimia Tommy, Meszaros Erik, Budisca Victor, Balogh Beatrix, Csaki Imre.

CS Xploziv multumește instructorului Chiorean Mihai precum și sportivei junioare Zamfir Bianca pentru ajutorul dat pe parcursul acestei competiții, dar și părinților pentru susținerea necondiționată a sportivilor. Mulțumim, de asemenea, Primăriei Târgu-Mureș pentru sprijinul acordat.

Clubul Xploziv este deschis tuturor iubitorilor de sport, taekwondo în special, care vor să deslușească tainele acestei arte marțiale și disciplină olimpică în același timp.

Informații suplimentare pot fi obținute la telefon 0742 949337.

Lasă un comentariu