Narcis Răducan, despre speculațiile de blat: „Asta face parte din acest tablou al fotbalului românesc"

Distribuie pe:

ASA Târgu-Mureș se menține pe primul loc în Liga 1 după ce a câștigat pe final de meci în fața Petrolului cu 1-0. Președintele Narcis Răducan rămâne realist și a spus că se gândește la meciul cu Astra, în care Liviu Ciobotariu nu-i va putea folosi pe suspendații Bejan și Goga. Oficialul lui ASA a comentat și speculațiile care s-au născut în jurul lui Victoras Astafei, atacantul Petrolului, născut la Târgu-Mureș, care a ratat două situații importante pe contraatac.

„Încărcătura se mărește pentru că mai sunt doar două meciuri. Astra joacă fotbal de când a venit Șumudică, sunt mai mobilizați. Există calitate a jucătorilor. Nu jucăm cu trofeul pe masă, pentru că vom mai avea un meci important cu Oțelul, dar vom fi motivați.

Avem un cumul de cartonașe pentru Bejan și Goga, care nu vor juca la Giurgiu. Dar nu sunt probleme medicale importante. A fost un meci foarte greu, un consum de energie formidabil, dar până la urmă ne-a ieșit. Am întâlnit și o echipa bună, care joacă foarte bine în deplasare, cu jucători de calitate. Din fericire pentru noi, ne-am făcut jocul. Ei au dezvoltat foarte bine contraatacul, au fost periculoși la fazele fixe, dar, în final, am câștigat prin acea execuție de excepție a lui Voiculeț. Acum se vorbește despre Astafei. Dacă nu exista cancan… Sâmbătă se vorbea de ratarea lui Astafei, nu de golul lui Voiculeț. Legat de abordare și de euforie, nu sunt probleme. Am reușit să trecem peste meciul de la Mediaș, am făcut uitat rezultatul. Așa se întâmplă și la victorii. Avem destul de mulți oameni care au mai avut de gestionat astfel de situații", a declarat Narcis Răducan, președintele echipei ASA Târgu-Mureș.

 

Lasă un comentariu