Festivitate de absolvire la Colegiul Naţional ,,Alexandru Papiu Ilarian" Târgu-Mureş

Distribuie pe:

Vineri, 29 mai, la Colegiul Naţional ,,Alexandru Papiu Ilarian" a avut loc festivitatea de absolvire a elevilor claselor a XII- a, promoţia 2011-2015.

Doamna director Someşan Cristina Ligia a ţinut un discurs emoţionant celor 8 clase care au terminat liceul, le-a dorit mult succes şi să devină oameni care fac diferenţa. La festivitate au participat: prefectul judeţului Mureş, Lucian Goga, în discursul căruia elevii au fost felicitaţi pentru că sunt absolvenţii unui liceu de prestigiu, fiind un moment de bucurie, onoare, fericire şi euforie pentru ei şi de care trebuie să se bucure. Totodată, le-a dorit mult succes la bacalaureat şi la examenele care vor urma de acum încolo. Preşedintele consiliului judeţean, Ciprian Dobre, spunea că cei care sunt părinţi trebuie să fie şi copiii pentru a putea comunica cu proprii copii „voi cei de la Colegiul Naţional «Alexandru Papiu Ilarian» trebuie să promovaţi valorile şi cultura". Absolvenţii au fost felicitaţi, de asemenea, de inspectorul şcolar Lavinia Mureşan şi de prof. dr. Mariana Păcurar, decan al Facultăţii de Medicină Dentară Târgu-Mureş.

Şefi de promoţie au fost la profilul real: Linca Ioana Nicoleta, media 9,92, şi Pop Adrian, media 9,92, iar la profilul uman: Cristea Alma Brita, media 9,89.

Curtea liceului a fost neîncăpătoare pentru rudele şi prietenii absolvenţilor, care au venit cu flori, să-i felicite. Cu toţii au avut parte de o zi frumoasă, aşa cum le dorim să fie toate de acum înainte.

Lasă un comentariu