UNPR - a treia forţă parlamentară a României

Distribuie pe:

Până în acest moment, UNPR nu a luat o decizie privind candidatura la alegerile locale de anul viitor, formaţiunea progresistă având de ales între a candida singură, pe liste proprii, a candida alături de PSD, care ne-a făcut o propunere, sau într-o altă variantă. Indiferent de formula pentru care va opta în final, avem încredere că UNPR va obţine un scor bun la alegerile de anul viitor. În acest sens, trebuie ţinut cont că, faţă de 2012, atunci când a performat electoral în condiţii dificile, obţinând 570.000 de voturi, formaţiunea progresistă s-a aflat într-un continuu proces de întărire. Ca urmare, UNPR este astăzi a treia forţă parlamentară a României, un partid cu peste 200 de primari, 56 de parlamentari şi cu 358.000 de membri. Până la alegerile locale, de anul viitor, UNPR şi-a propus să devină primul partid postdecembrist din România, cu un milion de membri, formaţiunea progresistă invitându-i să i se alăture pe toţi aceia care apreciază seriozitatea şi corectitunea în relaţia cu partenerii politici şi pun mai presus de toate interesul naţional. În următorii 5 ani, UNPR şi-a propus să susţină un plan naţional care va include mai multe direcţii prioritare construite, pornind de la interesul naţional şi principiul naţionalismului constructiv în domenii precum agricultura, educaţia, sănătatea, apărarea, mediul şi economia.

În legătură cu ştirile apărute în media, referitoare la numirea unui nou ministru al Justiţiei, singurul în măsură să evalueze activitatea unui ministru şi să decidă asupra eventualului său înlocuitor este prim-ministrul, după consultarea partidelor din coaliţie.

Cert este că Eugen Nicolicea, actual ministru delegat pentru Relaţia cu Parlamentul, este unul dintre cei mai buni specialişti ai României în domeniul juridic şi un om cu o vastă experienţă politică. În acest moment, preocuparea principală a UNPR este legată de asigurarea stabilităţii politice, respectiv susţinerea programelor şi proiectelor guvernamentale ce au ca scop creşterea nivelului de trai şi accelerarea creşterii economice.

Observaţiile şi sugestiile dumneavoastră le citesc şi ascult la email: claudiupuiac@gmail.com, telefon: 0265 32.38.82. Vă aştept la audienţe, în fiecare joi, între orele 18-20, la sediul UNPR Mureş, Piaţa Trandafirilor nr. 42.

Lasă un comentariu