Pedalând… pentru ascultători!

Distribuie pe:

În această dimineaţă, opt temerari de la Radio Târgu-Mureş pornesc, pe biciclete, spre Lacul Bâlea, parcurgând un traseu ce cuprinde judeţele Mureş, Harghita, Covasna, Braşov, urmând să revină (cu bine!) în ziua de 2 octombrie.

Este vorba de Caravana Bicicleta 2015, eveniment organizat anual de Studioul de Radio Târgu-Mureş, având ca scop promovarea pe frecvenţele Radio România Actualităţi, Radio România Regional şi Radio Târgu-Mureş (cu cele două programe: în limba română, respectiv în limbile minorităţilor) a celor mai importante repere turistice, culturale şi economice de pe traseul parcurs pe raza judeţelor menţionate.

Miercuri, 23 septembrie, în cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc în curtea Studioului de Radio Târgu-Mureş, de unde se dă şi startul caravanei, participanţii au oferit detalii despre acţiunea lor, pe parcursul căreia li se vor alătura şi alţi iubitori ai mersului pe două roţi, încât grupul va fi unul compact, format din 15 biciclişti.

„Este modul nostru de a ne apropia de ascultători, de a-i cunoaşte chiar la ei acasă, de a le vedea feţele celor care formează auditoriul nostru", a declarat Nemes Attila, promotor al caravanei, alături de colegul său, Kadar Zoltan.

Evenimentul se află la cea de a XV-a ediţie, cu un număr total de peste 10.000 de kilometri parcurşi. Zilnic, se… pedalează între 50 şi 70 de kilometri.

„Caravana Bicicleta a devenit un brand al Radio Târgu-Mureş. Este o modalitate de a comunica, în mod direct, cu ascultătorii, cu fanii, cu toţi cei care ne sunt alături şi ne ascultă, zilnic, programele. Fără falsă modestie, putem afirma că acţiunea noastră poate fi un model prin care un serviciu public, aflat în slujba cetăţeanului, îşi îndeplineşte misiunea", ne-a declarat, în exclusivitate, dna Mirela Moldovan, manager Radio Târgu-Mureş.

Programele Radio Târgu-Mureş sunt urmărite, zilnic, de 180.000 de ascultători, a mai precizat managerul instituţiei.

Lasă un comentariu