Liga 1 la futsal

Distribuie pe:

Într-o partidă din etapa a IV-a a Ligii 1 la futsal, City'us Tîrgu-Mureș a învins cu 6-5 pe United Galați. Victoria putea fi mult mai clară, dacă în repriza a doua nu interveneau greșelile individuale, cauzate de oboseala celor 4 meciuri disputate în 6 zile.

Prima parte a fost la discreția echipei noastre care a punctat de 4 ori, prin Ruxandari (6), Cesar Ribeiro (9), Răducu (16) și Nicușan (20), serie stricată de reușita lui Lașcu, din minutul 16.

Când se părea că va fi o partidă la discreția echipei tîrgumureșene, a venit intervalul 27-31, minute între care gălățenii au înscris de 3 ori, în urma unor grave greșeli în apărarea gazdelor. Stoykov (27), Cojoc (30) și Tudose (31) au restabilit egalitatea pe tabelă și anunțau un final încins.

A fost nevoie de execuția magistrală a lui Fabio Aguiar, din minutul 34, pentru a o readuce pe City'us în avantaj. Portughezul mai punctează o dată în minutul 36 pentru a asigura victoria campionilor. Oaspeții reușesc să se apropie la un singur gol, în ultimul minut de joc, prin același internațional moldovean, Lașcu.

Rezultat final, City'us - United Galați 6-5 și tîrgumureșenii rămân cu maximum de puncte. Duminică, de la ora 17, City'us va juca în deplasare la Cluj-Napoca, următoarea întâlnire în Sala Sporturilor fiind vineri, 16 octombrie, de la ora 17, cu FK Od. Secuiesc.

Lasă un comentariu