CELIA MĂDĂLINA MĂTIEŞ: „Furtuni ce nasc curcubee"

Distribuie pe:

„În Creek, fără Creek

Atunci când Coralia intră în vagonul trenului ce avea să o ducă acasă, avu impresia că el o să o conducă din visul trăit timp de patru luni, în starea de veghe a celor paisprezece ani dinaintea lui. Despărţirea de mamă, liniştea casei Cunnings, ora exactă a mesei sau uni-

forma din Steel păreau atât de ireale, că doar neliniştile trăite printre ele le păstrau clare în mintea fetei. Şi chiar dacă sufletul i se încăpăţâna să considere Creek-ul lumea realităţii ei, raţiunea îi amintea că, fără voia ei, i se pusese deja semn de egalitate între viitor şi Londra."

Celia Mădălina Mătieş este o tânără profesoară, licenţiată a Universităţii „Petru Maior" din Târgu-Mureş, Facultatea de Stiinte si Litere, specializarea Engleză-Franceză, cu un masterat al aceleiaşi instituţii universitare în „Studii anglo-americane şi perspective interculturale" (2010-2012). A predat limba engleză la Şcoala generală „Ion Chinezu" din Sântana de Mureş, la Şcoala generală din Nadeş, şi în străinătate. Cunoaşte, la nivel avansat, limbile engleză, fraceză, spaniolă, iubeşte muzica, dansul, călătoriile şi, desigur, literatura.

Lasă un comentariu