BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ

Distribuie pe:

În organizarea Fundației Romtens București, a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Mureș, și a S.C. Hirschmann România S.R.L., în ziua de 28 octombrie 2015, la Hotelul „Continental" din Târgu-Mureș a avut loc o nouă ediție a bursei locurilor de muncă. La intrarea în sala de prezentare a ofertelor de muncă, un panou mare purta inscripția „Dezvoltarea resurselor umane în 19 comunități rurale din Regiunile Centru, Sud-Est, Sud-Muntenia - PSCR2". Acest proiect este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2011-2013 „Investește în oameni".

La bursă s-au prezentat un număr de 20 de firme, mai mici sau mai mari, oferind celor interesați aproape 300 de locuri de muncă. Între firmele prezente am remarcat: Azomureș S.A., Darina S.R.L., Romcab S.A., Eldi Brutăria S.R.L., CIE Matricon S.A., Multinvest S.R.L., Veissman Transilvania S.R.L. etc. Meseriile oferite de aceste firme sunt foarte diversificate, din care menționez doar câteva: operator CNC, lucrător comercial, brutar, ospătar, electronist automatist, casier, contabil, barman etc.

De la Daniel Dodoc, asistent cursuri la Fundația Romtens București, am aflat că, la plecarea noastră, după vizitarea tuturor standurilor cu reprezentanții firmelor ofertante, s-au prezentat pentru a depune CV-urile un număr de 60 de persoane, urmând ca, până la închiderea bursei locurilor de muncă să se prezinte și alți căutători ai unui loc de muncă. Dacă vor fi întrunite condițiile și vor corespunde cerințelor firmelor, toți vor fi chemați la un interviu, după care se va proceda la încadrarea lor.

Lasă un comentariu