Teatrul Național Târgu-Mureș Compania „Liviu Rebreanu" - „CRIZE", la Sala Mică

Distribuie pe:

Compania „Liviu Rebreanu" a Teatrului Național Târgu-Mureș anunță reprezentația cu spectacolul „CRIZE sau Încă o poveste de dragoste" de Mihai Ignat, în regia lui Alexandar Ivanovski, scenografia Cosmin Ardeleanu, muzica originală Sashko Kostov, coregrafia Ervin Ruszuly.

Reprezentația va avea loc vineri, 18 martie 2016, ora 19.30, la Sala Mică.

Distribuția: Ion Vântu/Nicolae Cristache, Rareș Budileanu, Alexandru-Andrei Chiran, Delia Martin, Anca Loghin, Georgiana Ghergu, Mihaela Mihai.

„CRIZE sau Încă o poveste de dragoste" este cel mai cunoscut text al lui Mihai Ignat, nominalizat în anul 2003 la „International Radio Playwriting Competition 2003", concurs al BBC World Service, precum și la concursul UNITER „Cea mai bună piesă românească a anului 2003".

Aleksandar Ivanovski a absolvit regia la Facultatea de Arte Dramatice din Skopje, și, din 2000, regizează spectacole de teatru și coordonează ateliere de actorie, regie și dramaturgie în Germania, Slovacia, România, Ungaria și Macedonia. În 2010 a înființat Centrul pentru Acțiuni Creative IMPACT și organizează IMPACT Fest - festival internațional de teatru și arte performative, dedicat schimbului intercultural european în domeniul artelor teatrale.

Lasă un comentariu