Crăciunul interzis??

Distribuie pe:

Incredibil! Ar fi probabil cazul ca euroatlantiștii să iasă de pe listele noastre de prieteni pe care să-i felicităm de Crăciun și de Paști. Nu vom avea altceva de făcut decât să returnăm, cu dedicațiile cuvenite, felicitările lor „de sezon", eventual urându-le „sezon fericit!". De necrezut: Crăciunul interzis în… Bruxelles!!! Faptul căun primitiv precum sultanul din Brunei a interzis Crăciunul în aceastățară (cei care nu respectă interdicția putând ajunge în pușcărie pentru 5 ani) nu este chiar un lucru ieșit din comun. Și nici faptul că o altățară musulmană- Tadjikistanul - a interzis brazii și cadourile de Crăciun… Ceea ce este însă bulversant este faptul că ciumpalacii din capitala Uniunii Europene - aia creștină, extrem de corecți politic, au hotărât ca Târgul tradițional de Crăciun să fie redenumit în acest „Plăcerile iernii", iar urarea „Crăciun fericit!" să fie înlocuită cu „Felicitări de sezon!". Mai mult decât atât, Parlamentul European chiar a tipărit felicitări cu urarea „Felicitări de sezon!", ne spune Evz.ro. Motivația e următoarea, zic ei: acest lucru ar fi „o modalitate prin care să fie incluși și cei care au alte sărbători în această perioadă precum: Hanukkah, la evrei, Ramadam și Ashura, la musulmani, Omisoka la japonezi sau Bodhi Day la budiști." (evz.ro) Aceasta este explicația pentru proști. În spatele ei se ascunde intenția de a distruge tradițiile și familia tradițională europeană. De ce spun asta? Pentru că aceleași caricaturi de la Bruxelles, împreună cu executanții lor fără conștiință din anumite țări europene, au făcut ca în Franța să se pună problema scoaterii cuvintelor „mamă" și „tată" din Codul civil, în timp ce în Anglia, pașapoartele conțin denumirea de Părinte 1 și Părinte 2, în loc de „mamă"și „tată". Motivul? Să nu se simtă discriminați homosexualii!!! Cu alte cuvinte, majorității i se ia dreptul la tradiție și normalitate pentru a li se acorda mai multe drepturi minorităților - fie ele etnice, religioase sau sexuale. Astăzi a venit vremea interzicerii Crăciunului! Ce va fi mâine? Până la urmă, cui slujesc birocrații din Parlamentul European? Noi știm! Dumneavoatră ce credeți?

Sursa: Daniel Roxin> http://daniel-roxin.ro/ 

P.S. Ce fac oare parlamentarii europeni de factură creștină? De ce sunt trimiși în cele mai înalte demnități europene? De ce sunt plătiți cu 30.000 de euro, bani care vin (și) de la amărâții din țările sărace? Ai noștri parlamentari pe cine reprezintă acolo? I-am văzut cum dorm liniștiți în fotoliile prea mari pentru unii dintre ei, cum butonează telefoanele sau alte aparate sofisticate, cum citesc presa, cum vizionează filme porno, cum nu știu să citească din propriul lor scris; Dar, a nu informa țara pe care o reprezinți cu ceea ce se întâmplă acolo, pericolele care ne pasc, parcă este prea mult. Prea multă indiferență.

Acești oameni n-au nimic în comun cu adevărata democrație, cuvânt care nu mai corespunde realității; fiecare își trage focul la oala lui. Ne batem cu pumnul în piept că suntem mari democrați, dar de fapt suntem o societate multinațională falsă, discriminatorie, și sunt sute de exemple care-mi dau dreptate. Acuzăm de multe ori (auzind anumite știri, din așa-zisele țări nedemocratice), că diferiți miniștri sau funcționari statali, care sunt prinși că înșeală sau fură poporul din care fac parte, sunt aruncați din avioane, sunt aruncați la câini sau puși în fața tunurilor și expediați în lumea viselor. Dar, mă întreb și vă întreb și pe frățiile voastre: Când și cum se va încheia discrepanța dintre țările U.E.? Unii sunt mai puțini oameni decât alții? Când, la noi în țară, după 27 de ani, se va instaura adevărata democrație și vom avea parlamentari cu adevărat democrați și total devotați misiunii nobile pentru care au fost trimiși, cu nădejdea de a ne păzi țara și poporul cu tradițiile și valorile noastre? Acestora le reamintesc ceea ce spunea despre democrație cel mai mare istoric al României, Nicolae Iorga: „DEMOCRAT ÎNSEAMNĂ CINEVA CARE VREA SĂ SE ÎNALȚE POPORUL PE UMERII SĂI, NU CINEVA CARE VREA SĂ SE ÎNALȚE EL PE UMERII POPORULUI".

„1001 CUGETĂRI" vol. XII

Lasă un comentariu