Handbal Club ,,ARSENAL'' Tăureni - locul I la Turneul semifinal de handbal

Distribuie pe:

La sfârşitul săptămânii trecute, la Baia Mare, s-a desfăşurat Turneul semifinal de junioare IV la handbal feminin. În competiţie s-au calificat primele patru echipe clasate în urma participării la fazele pe Euroregiunea RO 6-7, din judeţele Braşov, Mureş, Cluj, Sălaj şi Maramureş. Concursul a fost organizat de Federaţia Română de Handbal şi Asociaţia Judeţeană de Handbal Maramureş.

Judeţul Mureş a fost reprezentat de Handbal Club ,,ARSENAL" Tăureni, care a obţinut locul I şi calificarea la turneul final al acestei categorii de vârstă, care este programat în intervalul 8-10 iunie, într-o locaţie care va fi stabilită ulterior.

Echipa mureşeană câştigătoare a fost formată din Florea Lavinia, Mangu Patricia, Boldi Domnica, Kodori Szidonia, Szabo Krisztina, Mozeş Orşolya, Virag Linda, Suciu Anita, Şeulean Loredana, Iacob Adelina, Chelaru Alexia, Kovacs Lissa, Duşa Medeea, Antonie Bianca şi Călugăr Alina, fiind antrenată de prof. Vasile Dobrău.

,,Doresc să felicit fetele pentru dăruirea de care au dat dovadă pe parcursul competiţiei, de atitudinea avută pe tot parcursul desfăşurării turneului, de interesul şi pasiunea manifestată în întreg procesul de pregătire. Vreau să mulţumesc tuturor celor care ne sprijină şi sunt alături de noi în încercarea noastră de ai sprijini şi pe copiii din această zonă a ţării de a face sport, de a se întrece cu alţi copii din alte părţi, în pofida condiţiilor materiale care ne sunt de cele mai multe ori nefavorabile. Mulţumesc părinţilor copiilor, Primăriei oraşului Luduş, Primăriei comunei Tăureni, Liceului Industrial Tehnologic Luduş şi SC Diana Trans SRL", spunea antrenorul echipei, prof. Vasile Dobrău.

Felicitări atât sportivelor mureşene, cât şi dlui prof. Vasile Dobrău, antrenorul echipei! Succes în continuare!

 

Lasă un comentariu