Ziua Întâmplărilor fericite

Distribuie pe:

8 august este cunoscută drept Ziua întâmplărilor fericite, o ocazie de a transforma o zi obișnuită într-una specială. În principiu, în această zi, trebuie să ni se întâmple ceva frumos, ori poți face ca această zi să fie un eveniment fericit pe care să-l dăruiești celor din jurul tău.

În acest context, noi, echipa Căminului pentru persoane vârstnice din Târgu-Mureș, i-am surprins pe B-unici dăruindu-le o întâmplare fericită: o călătorie… într-o locomotivă cu aburi, din alte timpuri, cu trei vagoane (unul ocupat în întregime de B-unici), cu băncuțe din lemn, având senzația unui tren în miniatură….

Am trecut printre dealuri verzi, turme de oi la păscut, podețe peste ape cristaline, trecând prin pădurea fermecată, unde, așa cum ne-a promis Carmen  (gazda noastră) - „ne vom întoarce în timp să ne transpunem în personaje din lumea poveștilor", aceeași care ne-a prezentat și regulamentul:

 - „atunci când mecanicul trage sirena, noi toți să aplaudăm",

 - „să facem cu mâna tuturor persoanelor pe care le întâlnim"….

Bineînțeles că am aplicat regulamentul dar… nu am scăpat nici de „nașul Mircea ", care, cu zâmbetul pe buze, ne-a taxat, dar ne-a și prezentat istoria trenulețului turistic.

V-am făcut curioși, nu-i așa?...

Nu ratați o întoarcere în timp cu Mocănița  Sovata - Câmpul Cetății!!!!! 

Lasă un comentariu