Curs de pregătire privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Distribuie pe:

Centrul pentru Protecția Datelor Personale din cadrul Universității ,,Petru Maior" din Târgu-Mureș are deosebita plăcere de a vă invita în data de 14 Decembrie 2017, la următoarele evenimente:

I. Curs de pregătire în domeniul Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal

Cursul va avea loc în data de 14 Decembrie 2017, în cadrul Universității ,,Petru Maior" din Târgu-Mureș, orele 09.00 - 13.00.

Taxa de participare va fi de 500 RON (se eliberează Certificat ) - include volumul ,,Protecția Datelor cu Caracter Personal" (coordonatori: Daniel-Mihail Șandru, Nicolae-Dragoș Ploeșteanu, Irina Alexe)

Acest curs va fi ținut de Directorul Centrului pentru Protecția Datelor Personale - conf. univ. dr. Nicolae-Dragoș Ploeșteanu împreună cu dr. Irina Alexe și prof. univ. dr. Daniel-Mihail Șandru.

II. Conferința Internațională „Repere naționale și internaționale în domeniul GDPR (Regulamentul General privind Protecția Datelor)"- Ediția a II-a.

Conferința va avea loc în data 14 Decembrie 2017, în cadrul Universității ,,Petru Maior" din Târgu-Mureș, orele 14.00- 19.00.

Taxa de participare va fi de 120 RON (se eliberează Certificat de Participare).

Cele două evenimente vor avea loc în Aula „Tudor Drăganu" din cadrul Facultății de Științe Economice, Juridice și Administrative, Târgu-Mureș, str. Livezeni nr. 69.

Pregătirea aplicării Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal necesită atât diseminarea regulilor sale, cât și dezbateri la nivel academic. Cadrul de reflecție, dezbateri, schimburi de bune practici justifică nu doar un interes conjunctural, raportat la o modificare legislativă europeană, dar și aspecte practice ale interpretării și aplicării dreptului.

Prima ediție a conferinței, organizată în perioada 17-18 martie 2017 sub egida Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, s-a bucurat de un succes remarcabil, fiind lansat și un volum al conferinței, intitulat ,,Protecția Datelor cu Caracter Personal" (coordonatori: Irina Alexe, Nicolae-Dragoș Ploeșteanu și Daniel-Mihail Șandru, Editura Universitară, București 2017).

Aceste evenimente sunt organizate în parteneriat cu Asociația Română de Drept și Afaceri Europene și Data Protect Office și se adresează tuturor operatorilor de date cu caracter personal.

Înscrierile se fac prin e-mail până la data de 10 decembrie 2017, la adresa office.cpd@upm.ro, prin indicarea datelor de contact (nume și prenume, adresa de e-mail și număr de telefon). Plata taxei de participare se va efectua în 24 ore de la confirmarea înscrierii, în contul Data Protect Office - IBAN: RO69BTRLRONCRT0412581901, urmând a se comunica dovada plății. Persoanele care doresc emiterea unei facturi pentru suma achitată, vor indica datele de facturare odată cu comunicarea confirmării plății.

Numărul de locuri este limitat!

Pentru mai multe informații vă rugăm să vă adresați persoanei de contact: Laurențiu Bucur +40 752 455 242

 

Lasă un comentariu