DRAGOSTEA ÎN 2018 PENTRU FIECARE ZODIE

Distribuie pe:

Pentru acest an, astrologica.ro ne dă mari speranțe în ceea ce privește împlinirea sufletească prin iubire. Este foarte posibil ca mulți dintre noi să își întâlnească jumătatea mult căutată, iar cei aflați în relații de durată să își redescopere sentimentele.

Berbec - Anul acesta veți înceta să vă mai implicați în relații ocazionale. 2018 va fi anul în care învățați cu adevărat importanța unei relații de durată, vă veți îndrăgosti și veți simți prin toți porii ce înseamnă iubirea profundă. A venit momentul să străluciți. Veți întâlni persoana care vă va face să vă conștientizați propria valoare.

Taur - 2018 este un an ceva mai dificil pentru descoperirea jumătății. Și nu pentru că vă lipsesc șansele de a găsi persoana potrivită, dar vă încăpățânați să cereți constant spațiu, libertate și independență. Nu acceptați ideea de a vă implica într-o relație serioasă. Dar încet, veți începe să lăsați garda jos, lucru care vă va ajuta să atrageți tot mai multe persoane în viața voastră.

Gemeni - Veți descoperi o nouă față a iubirii în 2018 - dragostea pentru sine și importanța acesteia. În acest an veți reuși să vă găsiți echilibrul emoțional, învățând să vă iubiți într-un mod care vă va face o persoană independentă și puternică.

Rac - Nu degeaba sunteți cunoscuți ca fiind cea mai sensibilă zodie. Purtați răni emoționale grele, cauzate de relațiile eșuate. Vestea bună este că în 2018 veți găsi puterea și curajul de a renunța la toate aceste bagaje emoționale inutile. Veți fi capabil în sfârșit să explorați noi relații libere de constrângerile emoționale ale experiențelor din trecut.

Leu - În mod surprinzător, 2018 va fi anul în care veți începe să descoperiți că există mult mai multe aspecte importante în viață decât hrănirea constantă a ego-ului. Veți constata că egoismul este motivul pentru care relațiile din trecut au eșuat. În acest an veți putea pune bazele unei relații de durată care să vă aducă satisfacție și împlinire.

Fecioară - Niciodată nu v-ați simțit vrednic de iubire, acesta fiind și motivul pentru care nu ați găsit-o cu adevărat. Fecioarele sunt extrem de critice, atât cu ele, cât și cu cei din jur, stabilind standarde greu de atins. În 2018 vă veți îndrăgosti de cineva care vă va învăța să vă iubiți și să vă accepți în totalitate. Acesta este anul în care veți începe să faceți adevărate compromisuri în dragoste.

Balanță - O relație în care te afli deja, fie ea romantică sau platonică, este pe cale să înflorească, devenind pentru tine cea mai importantă realizare a anului 2018. Relația pe care o ai cu această persoană te va ajuta să faci câteva salturi foarte importante în ceea ce privește dezvoltarea personală.

Scorpion - 2018 va fi anul în care începi să îți deschizi inima, reușind să găsești adevărata iubire. Vei reuși să treci de traumele ultimei relații și te vei reîndrăgosti nebunește de persoana care îți este predestinată. Lăsă-te condus de instinct și învăță să iubești din nou.

Săgetător - După ce au avut ghinion în dragoste tot anul trecut, Săgetătorii au obiceiul de a oferi mai mult decât primesc atunci când vine vorba de relații. Din 2018 lucrurile se vor schimba. Veți restabili focusul pe propria persoană și veți reuși să vă găsiți fericirea.

Capricorn - Nu vă așteptați la relații serioase în 2018. Ați avut o abordare serioasă a planului sentimental în toată această perioadă, dar a venit timpul să fiți liberi. Încercați să priviți ceva mai relaxat lucrurile, pentru că acesta este modul în care veți reuși să vă găsi echilibrul în dragoste.

Vărsător - Vărsătorii sunt cei mai norocoși în 2018. Este anul în care au toate șansele să își întâlnească partenerul ideal. Veți întâlni o persoană specială, care nu va putea trece neobservată. Asigurați-vă că îi oferiți șanse să rămână în viața voastră și nu vă mai agățați de relațiile trecute.

Pești - 2018 va fi un an extraordinar pentru Pești. Vă veți îndrăgosti de o persoană care are potențialul de a vă oferi tot ce aveți nevoie pe plan sentimental. Trebuie doar să vă asigurați că nu grăbiți lucrurile. Aveți răbdare, adevărata dragoste vine atunci când sunteți pregătiți.

 

Lasă un comentariu