CSM Târgu-Mureș - Minaur Baia Mare 2, în Divizia A, Seria D, la handbal feminin. Mihaela Evi: “Va fi un joc mult mai spectaculos”

Distribuie pe:

După victoria obținută în prima etapă pe teren propriu în confruntarea cu CSU de Vest Timișoara, scor 37-25, echipa CSM Târgu-Mureș va primi vizita celor de la CS Minaur Baia Mare 2, duminică, 16 septembrie, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș. Antrenoarea principală a CSM Târgu-Mureș, Mihaela Evi, ne-a acordat câteva cuvinte despre activitatea handbalistică.

Reporter: Handbalul este în ziua de azi 80% muncă și 20% talent. Ești de acord cu mine?

Mihaela Evi: Sunt foarte de acord. Fetele noastre, de 9 ani de zile muncesc mai mult ca la unele echipe de senioare. Probabil de aceea, mai multe jucătoare nu țin pasul de la junioare la senioare. Noi am reușit din 23 de sportive să rămână în lot un număr de 20, care toate sunt crescute la Târgu-Mureș.

Reporter: Care este filozofia ta de antrenor în pregătirea echipei?

Mihaela Evi: Mi se pare mult mai importantă apărarea, fiind prima calitate individuală a fetelor, cu bagaje tehnice foarte bune. Faza de atac o depășim. Faza de apărare fără dorință și determinare nu se poate rezolva.

Reporter: Handbalul este o pasiune pentru tine?

Mihaela Evi: A fost dintotdeauna și un hobby. Datorită autorităților locale care au creat un club municipal, având inițiativă foarte bună, a devenit activitatea mea mult mai profesionistă.

Reporter: Ce aștepți de la jocul cu Minaur Baia Mare 2 din etapa a II-a, Divizia A?

Mihaela Evi: Minaur Baia Mare 2 este o echipă la care oricând pot evolua jucătoare din Liga Florilor. În principal, folosesc jucătoare junioare. Ne cunoaștem bine. Va fi un joc mai spectaculos. Va fi în cele din urmă unul dinamic.

Reporter: Atmosfera din Sala Sporturilor este apreciabilă?

Mihaela Evi: Diferă tot. Ceea ce ne dorim este să umplem această sală și să existe presiune și TSUNAMI, precum spui tu. Eu cred că suntem pe drumul cel bun!

Jucătoarea Adreea Târșoagă, componentă a echipei CSM Târgu-Mureș, a fost convocată la echipa de senioare a României!

Lasă un comentariu