PENTRU CE SUNTEM INVIDIAȚI ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

Distribuie pe:

Invidia este un sentiment firesc, pe care fiecare dintre noi îl simte uneori, însă la fel de adevărat este și faptul că fiecare dintre noi stârnește invidie, prin calitățile pe care se presupune că le are.

Astrologica.ro ne dezvăluie motivele pentru care putem fi invidiați, în funcție de zodia în care ne-am născut.

Berbec - Nativii Berbec au caracteristici foarte puternice, care îi copleșesc pe ceilalți, avansează ferm și au un scop precis în viață. Aceleași trăsături îi fac să fie neobosiți și cu o energie de neînvins, să devină lideri și să aibă o abordare foarte directă asupra vieții, fiind mereu curajoși atunci când vine vorba de confruntări. Acesta este motivul principal pentru care pot fi invidiați de ceilalți. Sunt dornici de acțiune, își asumă rolul de conducere în mod spontan și nu prea le pasă de argumentele pro și contra. Sunt aventuroși, curajoși, dinamici, nerăbdători și îndrăzneți.

Taur - Determinarea este calitatea esențială a Taurului, nu poate fi distras prea ușor de la obiectivele sale, iar dacă e supărat nimeni nu ar trebui să îl confrunte. Nu își asumă riscuri inutile, preferă întotdeauna câștigurile materiale și confortul, ceea ce îl face o persoană practică. Este un prieten bun și loial, dar își alege doar câțiva oameni pentru care este mereu aproape. Este foarte bun în prezicerea oricărei situații și, prin urmare, oferă sugestii bune.

Gemeni - Dublul caracter și inconstanța foarte proeminentă sunt caracteristicile tale cele mai evidente. Tu privești toate situațiile dintr-o perspectivă duală. Uneori, îți este greu să faci diferența între sentimente, deoarece poți simți și dragoste și ură în același timp. Puterea interioară este principalul tău dar, de care poți abuza uneori. Datorită faptului că ești foarte sociabilă, ești o persoană populară și comunici foarte ușor și bine. Ești curajos, versatil, vorbăreț și energic. Oamenii din jurul tău sunt atrași și invidioși în egală măsură pe inteligența ta.

Rac - Racii sunt persoane foarte sensibile, însă carapacea dură le ajută să își ascundă adevăratele emoții, astfel stârnind invidii. Cuvintele dure le pot da peste cap complet. Potrivit personalității lor, sunt predispuse la depresie, dar nu rămân mult timp în această stare. Dau dovadă de umor, dar se enervează des din cauza unor probleme mărunte. Desigur, cel mai bine funcționează în jurul oamenilor de treabă și sensibili. Totuși, nu se lasă purtate de vânt, ci se agăță adesea de bunuri materiale. În plus, poartă povara trecutului, iar uneori gesturile altruiste sunt interpretate greșit.

Leu - Regalitatea și puterea te descriu perfect. Trăsăturile tale sugerează că ești condus de dorința de a fi admirat și iubit și dornic să treci la acțiune, mereu plin de viață. Tăria ta iese la suprafața mereu în situațiile dificile, fiind ambițios și încercând să ajungi în vârf. Iubești să fii în centrul atenției și să fii înconjurat de oameni care te admiră. Cu toate acestea, nu accepți criticile, dar vei face orice pentru a ajuta pe cineva care consideri că merită. Ești un lider înnăscut, pentru că iei cele mai bune decizii în condiții de stres. Ești întotdeauna independent, chiar și în relația amoroasă, așa că există multe motive ca să fii invidiat.

Fecioară - Știi instinctiv cine e bun și cine nu, iar această calitate te face să fii foarte atent cu fiecare etapă a vieții tale. Fiind nativ Fecioară, nu ești o persoană foarte activă și, în tot ce faci, ești prudent. Pari irațional din cauza obsesiei tale pentru perfecțiune și, de cele mai multe ori, ești confuz când trebuie să iei decizii în viață. Încerci să îți ascunzi sentimentele adevărate, iar responsabilitățile pe care le ai pun prea mare presiune pe tine. Cu toate acestea, fascinezi oamenii și provoci invidie.

Balanță - Ești o persoană activă, dar rămâi repede fără energie. În situațiile dificile, găsești mereu echilibrul. Încerci să păstrezi armonia între oameni, iar dispoziția ta este ba veselă, ba tristă, fiind plină de contradicții. Totuși, în cea mai mare parte a timpului ești prietenoasă, bucuroasă și comunicativă. Preferi să te retragi în loc să te confrunți cu realitatea dură, dar rămâi o persoană intuitivă și inteligentă. Îți plac discuțiile interesante și socializezi foarte ușor, ești fermecătoare și unii te invidiază pe ascuns.

Scorpion - Ești o persoană puternică, dar și introvertită. Poți fi și interesantă, dar și periculoasă. Ești intuitivă, profundă, diplomată, inteligentă, hotărâtă și sensibilă. Ești cunoscută ca fiind drept cel mai pasiv semn zodiacal, iar acest lucru poate veni la pachet, atât cu părți bune, cât și rele. Oamenii te invidiază pentru natura ta complexă, care îți dă acea aură de mister care te învăluie.

Săgetător - Tu ești un optimist incurabil și ai calitatea de a privi mereu partea pozitivă a lucrurilor. Nu auzi criticile din jurul rău și oricum ești sincer și îți recunoști vina de fiecare dată când este cazul. Îți place să fii în mișcare și mereu activ, participând la toate activitățile la care ești invitat. Ești foarte sincer și bun la suflet, iar oamenii te invidiază pentru starea permanentă de bine pe care o emani.

Capricorn - Adori să îți asumi riscuri, dar nu iei decizii greșite. Repeți și planifici totul înainte de a trece la acțiune. Ești foarte calculat și nu lași spontaneitatea să îți conducă viața. Uneori, devii foarte egoist, încercând să obții putere și conducere prin multă muncă. Ai sentimente puternice, dar nu spui nimănui. Nu te lași niciodată demotivat de societate și ești foarte sigur pe tine. Ești apreciat și invidiat în egală măsură pentru responsabilitatea și tactul de care dai dovadă de fiecare dată.

Vărsător - Ești o persoană extrem de sensibilă, întotdeauna înconjurată de o mulțime de oameni, dar, în realitate, te simți singură. Stai bine la capitolul socializare, dacă nu iese din domeniul tău mental. Compania oamenilor cu același mod de gândire îți place cel mai mult. Prietenii sunt foarte importanți pentru tine și doar alături de ei te simți tu însuți. Urăști schimbarea și, când ești rănit, încerci mereu să te răzbuni, fără să te gândești la reputația ta. Cu toate acestea, tu iubești pacea, contradicție pentru care ești invidiat.

Pești - Mintea ta este foarte creativă și înclinată spre artă. Te remarci imediat după ce devii o persoană publică. Ești mereu acolo pentru cei care au nevoie de tine, afișând un zâmbet prietenos pe față. Oamenii te găsesc idealist, creativ, grijuliu, plin de compasiune, iubitor, simpatic, loial și foarte spiritual. E de ajuns pentru a fi și invidiat și apreciat, nu?

Lasă un comentariu