PROVOCĂRILE ANULUI 2019 ÎN FUNCȚIE DE LUNA ÎN CARE NE-AM NĂSCUT

Distribuie pe:

Cititorii în stele ne sugerează că nu numai zodia în care ne-am născut ne influențează destinul, ci și anotimpul sau chiar luna. Astfel, astrologica.ro ne prezintă provocările anului 2019 pentru fiecare nativ, în funcție de luna în care a venit pe lume.

Ianuarie - Ultimii ani au fost distractivi și amuzanți, dar este timpul să te gândești serios la viitorul tău. 2019 va fi un an plin de realizări și de auto-descoperire, dar va trebui să îți dorești să faci anumite lucruri. Ar fi bine să faci un pas înapoi și să reflectezi asupra visurilor și asupra obiectivelor tale. Deciziile pe care le vei lua anul următor te vor impulsiona sau te vor trage înapoi, așa că totul stă în mâinile tale.

Februarie - Te-ai dat peste cap și ai lucrat incredibil de mult pe parcursul anului 2018, iar în 2019 e timpul să culegi roadele muncii tale. Cu toate acestea, nu ar trebui să te relaxezi total dacă nu vrei să te întorci la obiceiurile proaste, dar trebuie să îți oferi șansa de a te bucura de recompensele muncii tale. Ai ocazia să realizezi multe lucruri minunate în acest an. Stabilește-ți noi obiective, deoarece ele te vor ajuta să te concentrezi și să rămâi pe calea cea bună.

Martie - În ultimii ani ai experimentat câteva provocări serioase și obstacole care te-au învățat să muncești din greu și să perseverezi. Ți-ai atins câteva obiective și visuri importante, dar unele evenimente recente te-au făcut să nu te mai bucuri de asta. Încearcă să nu lași nimic să te afecteze. E posibil ca în 2019 să nu ai realizări prea mari, dar vei avea șansa de a te odihni și de a-ți reîncărca bateriile, pregătindu-te pentru un viitor promițător. Nu subestima puterea acestei oportunități.

Aprilie - Vești bune, 2019 va fi un an al iubirii pentru tine. Dacă în prezent ești singur, 2019 este anul în care vei găsi persoana care îți taie complet respirația. Nu renunța la nicio ocazie de a ieși și de a întâlni oameni noi. Profită de întâlnirile sociale și rămâi deschis.

Dacă ești implicat într-o relație, acesta este anul în care tu și partenerul tău de viață veți trece la nivelul următor. Coboară barierele, fii vulnerabil și permite-i partenerului să se conecteze cu adevărata ta personalitate.

Mai - Vei experimenta câteva mari realizări în 2019, dar acestea nu vor fi evidente. Chiar și așa, asta nu înseamnă că lucrurile nu se vor mișca în favoarea ta. Fă un pas înapoi și reflectează asupra celor mai delicate aspecte și detalii din viața ta. Încet, dar sigur, lucrurile se vor alinia în spatele scenei și te vor pregăti pentru lucruri minunate în viitor.

Iunie - Anul 2019 va fi unul al călătoriilor, așa că pregătește-te pentru asta. Pe de o parte, te vei confrunta cu ocazii incredibile. Poți vedea lucruri minunate în viitor, dar e posibil să fii singurul care vede asta. Cei din jurul tău sunt foarte sceptici, iar scepticismul lor te va trage înapoi din când în când. Vei reuși să treci peste asta fără să cedezi și îți vei menține determinarea în continuare. Merită, te așteaptă aventuri de neuitat.

Iulie - Nu renunța la moralul, valorile și credințele tale, deoarece acestea sunt cele care te diferențiază de ceilalți. Familia și prietenii te apreciază pentru punctele tale forte, respectându-te și admirându-te. Poate că nu îți dai seama, dar ești un exemplu, unul care îi ajută pe cei dragi. Mai târziu, vei avea parte de succes, iar cei care te iubesc vor fi alături de tine pentru a sărbători.

August - Pregătește-te, anul 2019 va fi unul în care te vei descoperi, dezvăluind aspecte ale personalității tale de care nici nu știai că există. Acest lucru nu e întotdeauna ușor și, cu siguranță, nu va fi confortabil la început. Trecerea în necunoscut nu este niciodată ușoară. Nu permite acestui fapt să te descurajeze. Vei evolua pe tot parcursul anului și vei deveni persoana care trebuie pentru a-ți realiza toate obiectivele și visurile.

Septembrie - Nu există nicio îndoială că ai fost binecuvântat cu un număr mare de prieteni și de familie, fiecare având un rol important și profund în viața ta. În 2019, o anumită conexiune va deveni extrem de importantă, dar nu va fi cea pe care o aștepți. Este vorba de o persoană total neașteptată care te prinde cu garda în jos, dar trebuie să îmbrățișezi ocazia. La urma urmei, aceasta poate fi secretul pentru a-ți transforma visurile în realitate.

Octombrie - 2019 nu va veni cu succes pe plan profesional sau financiar, dar îți va oferi ocazia de a întâlni oameni incredibili. Cercul tău social este pe cale să crească în mod semnificativ. Fii precaut totuși, nu toți cei pe care îi vei întâlni vor fi vrednici de dragostea și încrederea ta. Acordă-ți timpul necesar pentru a cunoaște persoanele noi cu adevărat. Nu îți fie teamă să pleci dacă o relație devine negativă sau toxică, meriți mai mult de atât!

Noiembrie - Vești bune, anul 2019 va fi un an uimitor. Dacă există un cuvânt pentru a-l descrie, atunci acesta este fericire. Relațiile tale vor fi înfloritoare și vei avea binecuvântări la orice pas. Acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să depui niciun efort. Pregătește-te, analizează-ți bugetul și începe să îți faci un plan care să te mențină în siguranță. Cu cât începi mai repede, cu atât vei fi mai bine pe termen lung.

Decembrie - Vei întâmpina câteva dificultăți pe plan amoros în 2019, fiind pe punctul de a fi copleșit de numărul mare de oameni care sunt atrași de farmecul tău și care își exprimă dragostea și afecțiunea pentru tine, deși sentimentele nu sunt reciproce. Pe tot parcursul anului va trebui să frângi câteva inimi, dar la final vei înțelege ce așteptări ai de la un potențial partener.

 

Lasă un comentariu