GHIȚĂ „ȘAH-MAT" LA MOROȘANU, LA ÎNCEPUT DE 2019

Distribuie pe:

Daniel Ghiță a ținut să înceapă 2019 cu un mesaj la adresa rivalului Cătălin Moroșanu și l-a făcut praf chiar din primele ore ale anului. Luptătorul din K1 a postat pe o rețea de socializare un mesaj amuzant, dar l-a numit pe Moroșanu un mincinos. „Ai mințit de s-au zguduit Carpații", i-a transmis Ghiță posibilului său adversar, poreclit „Moartea din Carpați". Și nu s-a oprit aici. „Samuraiul" s-a folosit din nou de celebrul hashtag și a venit și cu alte completări. Iepure fricos, „Moropinochio", „nu chiloțăreală" și „nu te mai văita", fricosule, au fost celelalte mesaje pe care a ținut să le scoată în evidență Daniel Ghiță. „La mulți ani, tuturor românilor! Un an nou Binecuvântat! Multă sănătate, să vă dea Dumnezeu mult noroc și cei plecați peste hotare să nu uitați că sunteți frații noștri și vă iubim! Inimile românilor bat pretutindeni în lume! Avem șapte vieți, șapte inimi… neamul nostru românesc nu o să piară niciodată!

Mă iertați că eu rămân Eu și am curajul să deranjez pe unii care nu le place sa audă adevărul… Pentru Moropinochio să îți aducă 2019 un nas mare pentru că ai mințit mult în 2018. Ai mințit de

s-au zguduit Carpații! Așa e când te chiloțărești pe bani grei și te deranjează adevărul. Poate următoarea luptă o poți face cu Bugs Bunny?", a scris Daniel Ghiță pe pagina oficială de Facebook.          

Lasă un comentariu