ȘEDINȚĂ DE INFORMARE PENTRU FERMIERII MUREȘENI

Distribuie pe:

Anul trecut, la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Județean Mureș s-au înregistrat 25.416 cereri unice pentru sectorul vegetal și zootehnic. La plata finală au fost autorizate 22.202 dintre acestea, suprafața totală eligibilă fiind de 240.165 ha.

În ceea ce privește valoarea plăților efectuate către fermieri, 132.250.800 de lei au reprezentat avans Campania 2018, plată finală 255.601.000 de lei.

În cursul acestei săptămâni, la Palatul administrativ din Târgu-Mureș, directorul executiv al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Mureș, SĂVÂȘCĂ Daniel Ovidiu, a informat fermierii mari ai județului Mureș despre noutățile legislative și procedurale - Campania de depunere cereri unice 2019.

Alături de domnia sa, a răspuns întrebărilor primite din partea beneficiarilor schemelor de sprijin Prefectul județului Mureș, Mircea Dușa, care a subliniat efortul Guvernului din ultimii ani pentru ca subvențiile să ajungă la timp.

De asemenea, directorul general al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, Vasile Marcel Grigore, director al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Mureș, a adus clarificări problemelor ridicate de fermierii mureșeni prezenți în sală.

Detalii despre Campania de depunere cereri unice 2019, în numerele viitoare ale cotidianului nostru.

Lasă un comentariu