VIRGINIA CORNELIA MARIEȘAN (1937-2019)

Distribuie pe:

La 3 septembrie 2019, a trecut la cele veșnice, la 82 de ani, Doamna educatoare, Virginia Cornelia Marieșan, din municipiul Târnăveni.

Încetarea, imprevizibilă, din viața pământească, a Doamnei, a venit, nu numai pentru cei apropiați, ci și pentru cunoscuți, ca un cutremur.

Ea a fost fiica preotului, Gheorghe Câmpean (care a decedat la aproape 100 de ani) și a preotesei, Cornelia, de la care a învățat din copilărie să iubească mai presus de toate pe Dumnezeu și pe semenii săi, ca pe sine însăși.

Ca educatoare și directoare, a oferit un model de comportare copiilor și a vegheat la buna lor creștere, la educarea lor sănătoasă, ocolind răul și săvârșind binele.

Evlavioasă, hotărâtă, cinstită, fermă în apărarea adevărului și credinței, Virginia Cornelia Marieșan a fost generoasă, mai cu seamă cu cei sărmani. Avea o voce splendidă, de soprană.

Cei care i-au fost prieteni deplângem această mare pierdere.

Pe cei rămași, soțul, Iuliu, fiica, Diana, medic la Cluj-Napoca, nepoata, Alexandra, avocată, cu familia, să-i mângâie și să-i întărească Cel Atotputernic!

Lasă un comentariu