ASOCIAȚIA CULTURALĂ “ZILELE JOCURILOR”

Distribuie pe:

Zilele jocurilor - boardgamers convention este cel mai mare festival dedicat jocurilor de societate din România. Ediția de anul acesta va avea loc la Palatul Culturii din Târgu-Mureș, chiar în centrul orașului, în perioada 1-3 noiembrie 2019.

În cadrul festivalului se vor putea juca cele mai noi și populare jocuri, vor avea loc concursuri cu premii și se vor vinde jocuri la promoție. Există și o zonă special amenajată, prezentată de UNATC București, în care designerii de jocuri își pot testa prototipurile, împreună cu vizitatorii, și va avea loc și o nouă ediție a concursului de design, la care premiul cel mare este publicarea jocului la o editură internațională de succes.

“Pentru a cincea ediție suntem găzduiți de Palatul Culturii, cea mai frumoasă clădire din oraș. Ca noutate absolută, avem o mare zonă de joacă, unde se vor putea încerca peste 200 de jocuri diferite, multe dintre ele lansate pe plan mondial, cu doar o săptămână în urmă. Așteptăm să vină familii cu copii, jucătorii ocazionali, dar și cei înrăiți, cu colecții de sute de jocuri. Timp de trei zile, ne transformăm în capitala jocurilor de societate din România, oferta de jocuri disponibile fiind cea mai mare din țară. Ediția a cincea este una aniversară, pe lângă multe concursuri și promoții, avem și tradiționala tombolă și concursul de design de jocuri, cu un număr record de participanți. Unul din motivele pentru care vin oamenii la Zilele jocurilor este că nu trebuie să stea să citească singuri regulamentele, poți veni doar să te joci, găsești tot timpul pe cineva săritor să-ți explice cum”, a declarat Mihai Ungureanu, organizatorul evenimentului.

Târgul “Zilele jocurilor” e deschis de vineri, 1 noiembrie, ora 10.00, până duminică, 3 noiembrie, ora 17.00, la Palatul Culturii Târgu-Mureș.

Intrarea este gratuită.

Mai multe detalii găsiți pe www.bgcon.ro  sau pe https://www.facebook.com/events

2307834132788105/

Lasă un comentariu