“OBIECTIVUL E SĂ FINALIZĂM CÂT MAI RAPID BUGETUL PE 2020”

Distribuie pe:

Premierul Ludovic Orban a declarat că obiectivul Guvernului este să finalizeze cât mai rapid proiectul de buget pe anul 2020, pentru a fi adoptat, dacă este posibil, până la sfârșitul acestui an, dar a subliniat că sunt de recuperat întârzieri provocate de vechiul Executiv privind fazele de elaborare a acestuia.

“Deja la Ministerul Finanțelor se lucrează în paralel la ordonanța de urgență de rectificare a bugetului și, în mod evident, în paralel, lucrăm la fundamentarea proiectului bugetului pe anul 2020. Trebuie să știți că fazele de pregătire a bugetului care trebuiau să se deruleze mai demult nu au fost realizate în termen. De asemenea, noi va trebui să recuperăm întârzieri care au fost provocate în ceea ce privește elaborarea bugetului de cei care au guvernat, de la momentul instalării noastre. Sigur că obiectivul nostru este să finalizăm cât mai rapid și, dacă este posibil, bugetul să fie adoptat până la sfârșitul acestui an”, a spus Ludovic Orban, luni, întrebat dacă bugetul pentru anul viitor va fi votat până la finele anului.

Premierul Ludovic Orban a făcut declarația cu ocazia vizitei de lucru pe care a efectuat-o pe șantierul Stadionului Giulești “Valentin Stănescu”.

Lasă un comentariu