CAZUL DE LA CARACAL/ COMPLICELE LUI GHEORGHE DINCĂ - ARESTAT PREVENTIV

Distribuie pe:

Magistrații Tribunalului București au decis, joi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Ștefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă, suspectat că a agresat-o sexual pe Luiza Melencu.

Decizia poate fi atacată cu apel de către inculpat.

“Inculpatul a intrat în atenția DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la Structura centrală, iar în acest moment vă pot confirma că au fost administrate probe suficiente, științifice și testimoniale, pentru a formula acuzații oficiale față de acesta”, a anunțat, miercuri, procurorul șef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu.

În fapt, menționează aceasta, la data de 14 aprilie, în jurul orelor 12.00, după ce Gheorghe Dincă a răpit-o, prin constrângerea cu acte de violență, pe Luiza Mihaela Melencu, ce aștepta “la ocazie” pe raza municipiului Caracal, județul Olt, a transportat-o la domiciliul său în scopul exploatării sexuale în interes personal și în aceste împrejurări a fost surprins de către inculpatul reținut miercuri. Acesta a ajuns inopinat în curtea imobilului, unde a observat victima sechestrată în autoturism.

Procurorul-șef adjunct al DIICOT a precizat că inculpatul făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dincă și era folosit de acesta, ocazional, la diverse munci în gospodărie.

Lasă un comentariu