MAKKAI PIERDE ÎN PRIMĂ INSTANȚĂ

Distribuie pe:

La termenul fixat pentru luni, 2 decembrie, secția Contencios Administrativ și Fiscal a Tribunalului Mureș s-a pronunțat în cauza având ca reclamant pe fostul viceprimar UDMR, Makkai Grigore, iar ca pârât - Consiliul local Municipal Târgu-Mureș, obiectul constituindu-l cererea de suspendare, până la judecarea pe fond a speței, a HCL prin care Makkai Grigore a fost revocat din funcție.

Potrivit portal.just.ro, soluția pronunțată este următoarea:

“Respinge excepția inadmisibilității invocată cu privire la cererea de suspendare executare act. Respinge ca neîntemeiată cererea de suspendare a executării actului administrativ formulată de reclamantul M.G., în contradictoriu cu pârâtul C.L.M. Târgu-Mureș. Cu drept de recurs în 5 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Mureș. Pronunțată în ședință publică azi, 2.12.2019”. (portal.just.ro)

Reamintim că, printr-o Hotărâre a Consiliului local Municipal, UDMR, sprijinită de PSD, POL și PNL, l-a revocat din funcție pe Makkai Grigore, considerând că nu reprezintă Uniunea, ci este “omul lui Florea”.

Lasă un comentariu