GREȘELILE PE CARE LE FACEM ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

Distribuie pe:

Potrivit astrologica.ro, fiecare om mai greșește din când în când, însă la fel de adevărat este că greșelile sunt specifice zodiei în care ne-am născut.

Cunoscându-ne slăbiciunile, putem să le prevenim și să evităm luarea unor decizii incorecte.

Berbec - Cea mai mare greșeală pe care obișnuiesc să o facă nativii zodiei Berbec este să meargă înainte cu o decizie pe care au luat-o, chiar dacă știu că este una proastă. Acești nativi preferă să ia o decizie proastă decât să nu ia nicio decizie.

Taur - Taurii au obiceiul de a ține străinii la distanță. Schimbarea, în general, îi deranjează pe acești nativi. Adesea, le este foarte greu să accepte o persoană nouă în cercul lor de prieteni, motiv pentru care ar putea avea de pierdut.

Gemeni - Gemenii obișnuiesc să fie pur și simplu zăpăciți. Le place la nebunie să socializeze, dar li se întâmplă să stabilească prea multe întâlniri și să uite de unele dintre ele, ajungând să dezamăgească oameni.

Rac - Doamne ferește să iasă din zona lor de confort! Nativii zodiei Rac detestă acest lucru și adoră să se simtă în siguranță. Riscă să își piardă cumpătul atunci când sunt scoși din ritmul lor.

Leu - Leii au tendința să devină extrem de cheltuitori atunci când au probleme. Cumpărăturile reprezintă un fel de terapie pentru acești nativi. Își pot crea astfel un dezechilibru în plan financiar.

Fecioară - Fecioarele obișnuiesc să îi critice pe cei din jur. Acești nativi au tendința să îi certe de zor pe oamenii pe care îi au pe lângă ei. Nimeni nu se poate ridica la standardele lor, iar dacă s-ar întâmpla această minune, nativii Fecioară ar ridica acele standarde și mai mult.

Balanță - Balanțele au tendința să renunțe la prieteni atunci când sunt rănite sau dezamăgite, chiar dacă persoanele respective nu au intenționat să facă ceva ca să le cadă în dizgrație.

Scorpion - Nativii Scorpion nu suportă ca altcineva să câștige, atunci când se află în competiție cu ei. Nici prietenii nu au voie să obțină victorii, că e vai și amar de ei.

Săgetător - Săgetătorii obișnuiesc să își caute justificări pentru greșeli sau pentru momentele în care au dat dovadă de lipsă de tact, ajungând să înrăutățească lucrurile, în loc să recunoască și, eventual, să își ceară scuze.

Capricorn - Serioși și puși pe treabă întotdeauna, Capricornii tind să anuleze “distracția” din viața lor. Le-ar prinde bine să se mai relaxeze și să afle că le-ar putea face plăcere să își petreacă timpul liber la fel ca muritorii de rând.

Vărsător - Vărsătorii ar trebui să își mai amintească, din când în când, că oamenii din viața lor nu reprezintă niște oportunități pentru experimente. Acești nativi adoră să îi pună pe ceilalți în situații bizare sau dificile, doar ca să le observe reacțiile.

Pești - Peștii refuză sub orice formă să renunțe complet la un fost partener sau o fostă parteneră. Le este extrem de greu să se recupereze după despărțiri și să o ia de la capăt.

Lasă un comentariu