PLANUL KALERGI, PREMIANȚII ȘI MIGRANȚII!

Distribuie pe:

Motto: „Ceea ce oamenii trebuie să dezvolte pretutindeni este controlul nașterilor și al căsătoriilor mixte (interrasiale), cu scopul de a crea o singură rasă, într-o lume unică și dependentă de o autoritate centrală". (G. Brock Chisholm, ex-director al OMS)

Cauzele fenomenului imigraționist de proporții sunt ascunse cu abilitate de… unii-alții, să zicem de Sistem, propaganda multietnică străduindu-se să ne convingă că el este inevitabil. În realitate,

nu suntem martorii unui fenomen spontan, ci al efectelor unui plan studiat vreme de zeci de ani, pentru a distruge imaginea Bătrânei Europe.

Unul dintre principalii protagoniști ai procesului european este același care a planificat și programat genocidul popoarelor europene, un personaj a cărui existență marea masă o ignoră, dar puternicii lumii îl consideră părintele fondator al Uniunii Europene: Richard Coudenhove Kalergi. În culise, departe de reflectoare, el a reușit să-i atragă de partea sa pe cei mai importanți șefi de stat, care l-au susținut și i-au promovat proiectul de unificare europeană.

Într-o reuniune desfășurată în 4 martie 2020, la Cotroceni, președintelui Klaus Iohannis i-a fost decernat Premiul European „Coudenhove-Kalergi" pentru anul 2020, acordat de către Prințul Nikolaus von Liechtenstein, președintele Societății Europene Coudenhove-Kalergi, Donald Tusk, președintele Partidului Popular European și fost președinte al Consiliului European, care a rostit tradiționalul laudatio.

Premiul European „Coudenhove-Kalergi", decernat președintelui român, se acordă, la fiecare doi ani, unor personalități care au contribuit la proiectul unei Europe unite și pașnice și este decernat de către societatea omonimă, înființată în 1978. Printre laureați se regăsesc personalități importante, precum: Jean-Claude Juncker, Herman Van Rompuy, Angela Merkel, Helmut Kohl, Ronald Reagan, Regele Juan Carlos al Spaniei, dar și fostul președinte român Emil Constantinescu, în 1998. După cum îl regăsim printre premianți pe violonistul Yehudi Menuhin, în 1999. În 2018, premiul a fost acordat postum celor peste 100 de eroi ai mișcării Euromaidan din Ucraina.

Nu demult, numele lui Richard von Coudenhove-Kalergi s-a aflat în mijlocul unui eveniment bizar petrecut la București: vandalizarea rotondei Părinților Fondatori ai Uniunii Europene din Parcul „Regele Mihai" (Herăstrău). Pe chipurile lui Robert Schuman, Konrad Adenauer, Alcide de Gasperi și ale celorlalte personalități care au pus bazele proiectului european au fost vopsite însemne: steaua lui David, inițialele LBGT și inscripția: „UE este Planul Kalergi".

Austriacul Richard von Coudenhove-Kalergi (1894-1972) a fost un publicist, gânditor politic și militant care, în 1922, a propus, în cartea sa „Pan-Europa", un prim proiect de confederalizare. „Oda Bucuriei" din Simfonia a IX-a de Ludwig van Beethoven a devenit imnul Europei unite tot în urma propunerii sale. Kalergi a devenit, în 1950, primul laureat al Premiului Carol cel Mare, pentru contribuția sa la promovarea ideii europene. Un premiu care, în acest an, îi revine tot președintelui României, Klaus Iohannis.

Contele Kalergi este un personaj controversat, de unde și mesajul celor care au vandalizat statuile din parc.

În 1922, el a fondat, la Viena, mișcarea „Paneuropa", care viza instaurarea unei Noi Ordini Mondiale, bazată pe o Federație a Națiunilor dirijată de SUA. Unificarea Europei ar fi fost primul pas către un unic Guvern Mondial. Ascensiunea fascismului în Europa, la vremea aceea, a determinat, însă, stoparea Planului, Uniunea Paneuropeană fiind constrânsă să se dizolve. Dar, după Al Doilea Război Mondial, Kalergi, datorită activității sale insistente, susținut de Winston Churchill, de loja masonică B'nai B'rith, și de ziare precum „New York Times", a reușit să convingă guvernul SUA să-i accepte proiectul.

Care era esența Planului Kalergi? În cartea sa „Praktischer Idealismus", Kalergi declara că locuitorii viitoarelor „State Unite ale Europei" nu vor mai fi indivizii originari de pe Bătrânul Continent, ci, mai degrabă, un fel de „produse" subumane (reduse la animalitate) rezultate din amestecuri rasiale. În opinia sa, încrucișarea europenilor cu asiaticii și negrii era absolut necesară, pentru a crea o masă multietnică fără calități specifice, ușor de dominat de către elitele aflate la putere. Kalergi pleda pentru abolirea dreptului la autodeterminare, eliminând națiunile, folosind mișcările separatiste pe criterii etnice sau imigrația alogenă de masă. Eliminând mai întâi democrația - cunoscând forța poporului, și apoi poporul însuși, prin amestec, albii urmau a fi înlocuiți cu o populație metisată ușor de stăpânit. Anulând principiul egalității indivizilor în fața legii și apărând minoritățile de orice critică, prin legi extraordinare care să le protejeze, s-ar reuși controlul maselor.

Ispitiți (și atunci, și acum!), politicienii epocii l-au ascultat pe Kalergi, puterile occidentale s-au bazat pe Planul său, jurnalele și serviciile secrete americane i-au finanțat proiectele. În mod evident, a fost instigatorul actualei Europe dirijate de Bruxelles și Maastricht, considerat fiind și părintele multiculturalismului.

Doar aparent paradoxal, ONU amplifică tentativa de genocid european prin constantele sale presiuni de a deplasa aici milioane de migranți. Chipurile, pentru a rezolva scăderea natalității în Europa! Un raport al Organizației, intitulat „Population Division", datând din anul 2000, este intitulat „Migrația de reamplasare: o soluție pentru populațiile îmbătrânite și în declin" („Migrations de remplacement: une solution pour les populations vieillissantes et en déclin"). Conform acestuia, Europa ar avea nevoie, până în anul 2025, de 159 milioane de imigranți! Suspect de precise estimări! S-ar pune întrebarea (retorică!) dacă nu cumva fenomenul a fost prevăzut și studiat, asiduu, „pe hârtie".

„Decizia de acordare a premiului pentru anul 2020 Președintelui României a fost adoptată de membrii Societății Europene Coudenhove-Kalergi pentru meritele sale deosebite de politician care, prin dedicarea pentru valorile europene, contribuie decisiv la consolidarea integrării României în comunitatea statelor europene", se menționează în comunicatul oficial. No comment!

Ca fapt.... divers, în plină pandemie, aproximativ 13.000 de migranți s-au deplasat la frontiera dintre Turcia și Grecia, în urma amenințărilor președintelui turc Recep Tayyip Erdogan, de a da drumul oamenilor să vină spre Europa. Poliția turcă, paza de coastă și oficialii forțelor de securitate de la graniță au primit ordin să nu intervină. Televiziunea de stat din Turcia spune că refugiații ar urma să-și schimbe traseul și vor trece prin România în drumul lor către Occident, și publică o hartă care arată traseul refugiaților.

Fiecare, cu adevărul lui!

Lasă un comentariu