“DACĂ EU NU O IUBESC, NIMENI NU O VA IUBI!

Distribuie pe:

A fost odată o fetiță pe nume Susie. Era frumoasă și avea cea mai mare colecție de păpuși din lume. Tatăl ei călătorea în interes de serviciu în toată lumea și de 12 ani îi aducea păpuși. Pe rafturile din dormitorul lui Susie se aflau păpuși din toată America și de pe toate celelalte continente.

Într-o zi, tatăl fetei l-a invitat la ei acasă pe un coleg de serviciu. Acesta a întrebat-o în timpul cinei pe Susie despre colecția ei de păpuși. După ce au mâncat, Susie l-a luat de mână și i-a arătat minunățiile de păpuși. Bărbatul a rămas foarte impresionat și după un tur prin colecția fabuloasă, a întrebat-o pe fetiță:

- Susie, cu atâtea păpuși frumoase în jurul tău, cu siguranță una dintre ele este favorita ta. Care este aceasta?

Fără să ezite un moment, Susie s-a îndreptat spre o cutie veche cu jucării și a început să scotocească prin ea. De pe fundul cutiei a scos una dintre cele mai ponosite păpuși din întreaga lume. Chiar dacă mai avea doar câteva fire de păr în cap și hainele foarte murdare și vechi, Susie i-a întins bărbatului păpușa și i-a spus: - Ea este favorita mea. Omul a rămas surprins și a întrebat-o: - De ce aceasta, când ai atâtea păpuși noi și frumoase? Susie i-a răspuns hotărâtă:

- Dacă eu nu o iubesc, nimeni nu o va iubi!

Lasă un comentariu