LIDERUL DE LA CASA ALBĂ S-A SUPĂRAT PE O.M.S.!

Distribuie pe:

Acuzând ORGANIZAȚIA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII că a accelerat actuala pandemie, opunându-se măsurilor americane de a interzice în ianuarie zborurile avioanelor din China, liderul de la Washington (președintele Donald Trump) susține că OMS ar fi făcut jocul Chinei și astfel, „punând CORECTITUDINEA POLITICĂ deasupra măsurilor de salvare a vieților", „a împins dezinformarea... cu privire la virus, SPUNÂND CĂ NU ESTE TRANSMISIBIL ȘI CĂ NU ESTE NEVOIE DE INTERDICȚII DE CĂLĂTORIE"!

Ce înseamnă, însă, că OMS este, în opinia sa, un liant al sintagmei „corectitudinii politice? Înseamnă că această instituție, înregimentată globaliștilor, este susceptibilă luării unor decizii ideologice (neo-leniniste), cu interese subterane, în urma cărora alte țări, care au urmat sfaturile OMS, au experimentat „mari tragedii și au ratat oportunități încă din primele zile"!

Ca urmare, președintele Trump cere evaluarea rolului OMS în această pandemie, recomandă înghețarea finanțării acesteia de către SUA și avertizează că „va lucra direct cu alții"("grupuri foarte inteligente din punct de vedere medical"), redirecționând cele aproape 500 milioane de dolari acordate anual OMS...

Lasă un comentariu