DISCURS ÎN AMURG PE UN PĂMÂNT ȘI CER VECHI (II)

Distribuie pe:

Program de țară („Revoluția pașnică") / Vasile Fărcaș

Moto: „Doamne, pe mâna cui ne lași?" (C. Noica / Introducere la miracolul Eminescu)

Un neam docil și blând s-a obișnuit cu această OSÂNDĂ. Asta-i Marea Jale Românească, în care, voi tineri, cu forță să forați adânc, rămânând în granițele Patriei-Mamă.

Aveți grijă la selectarea confraților. Să nu fie împovărați de ciorchinii mândriei, lăcomiei și păcate grele. Toți avem un vector, mai mare sau mai mic, al mândriei. Partea drăcească din noi vine și te laudă, creându-ți satisfacția de sine, adică - mândria. Lăudărosul știe că lăudându-te, tu nu îl mai acuzi pentru greșelile și fărădelegile lui. E atât de simplu. Reflectați și discerneți. Nu fiți nici defensivi, nici agresivi, ci afir-mativi, atunci când vă aflați în Adevărul plăcut lui Dumnezeu.

Vă pun în față câteva fapte bine mascate și manipulate subtil de către Societățile Secrete (diavolești, deci), nediscutate, de nimeni, în behăiala presei românești. M-am cutremurat când ni s-au prezentat imaginile miilor de protestatari în fața Guvernului, ca reacție la crimele bine mascate de la barul de noapte COLECTIV din București. La acest protest a participat încurajator și Președintele României, fie din prostie, fie din trădare, și asta, numai ca să demisioneze guvernul Ponta, care nu convenea Guvernului European de la Bruxelles, și să se instaleze guvernul marionetă al lui Cioloș, alăptat ideologic de stăpânii mondiali ai Uniunii Europene. M-am cutremurat când am văzut pancartele frumos imprimate cu nerozia: „VREM SPITALE, NU CATEDRALE!", fără ca turma (mintea colectivă stupidă) să știe că BISERICA lui Cristos este un spital, un sanatoriu al sufletului: fără să știe că „Nu poți vindeca trupul dacă nu vindeci sufletul și, mai ales, sufletului să-i dăm îngrijire". (Crezul dacilor lui ZALMOXIS). Numai o minte limpezită, posesoarea sintezei, a înțeles corect „țâpurătura", că acolo, în mod stupid se cereau, în stare de somn profund, următoarele: „Otrăviți-ne trupul biologic cu toate chimicalele și energiile negative; otrăviți-ne sufletul cu toate depravările omenești și subanimalice (homosexualitate, incest, zoofilie -legiferată în Canada...); otrăviți-ne biologicul cu E-uri (substanțe de sinteză industrială nerecunoscute de organism, slăbindu-l energetic și biologic); prezentați-ne, în mass-media, numai crime, furturi, violuri, asasinate, sinucideri, bătăi, divorțuri, dobitoci defilând cu sticlă de șampanie de 50.000 de lei; aduceți vederii noastre numai Răul de pe planetă și scene cu imagini satanizante etc.

Patriarhul B.O.R. a greșit (după spusele haitei de reporteri), afirmând că preotul nu are ce căuta acolo, în urma dezastrului, deoarece la COLECTIV e o lume satanică. Nu, tinerii noștri nu sunt satanici, ci atmosfera de acolo, la aceste concerte mamut, era satanică: explozii, artificii, lumina stroboscopică delirantă, trupuri feminine defilând dezvelite de veșminte (femele cu masculi alături), stârnind pofte și atracții trupești.

Deci, mulțimea protestatară striga, inconștient, așa: „Îmbolnăviți-ne cum știți voi mai bine, cu o condiție: dărâmați catedrale și biserici, însă, construiți-ne spitale!". Cutremurător, cum știe Satan să rătăcească omul!

Și iată cât de secret, ascunși în tâlhăria lor ucigașă, lucrează stăpânii mondiali, cu oameni-diavoli puși în funcțiile de conducere la nivel european, până și la O.M.S (Organizația Mondială a Sănătății), pentru a otrăvi chimic și energetic miliarde de oameni, cărora li se administrează „medicamente" (otrăvuri) produse de companiile acestor criminali. Câștigurile lor uriașe sărăcesc bugetele statelor.

Câteva exemple: În anul 2010 am dat un telefon la Sucursala SALINA DEJ6 (tel. 0264 21.32.06), aparținând Societății Naționale a Sării S.A., București (tel. 0213 17.89.81). Datele sunt luate de pe sacul producătorului, pe care mai scrie: „Sare gemă măruntă pentru industria alimentară, masa netă 25 kg. Ingrediente: sare, antiaglomerant (E 536)".

La telefon îmi răspunde secretara, pe care o rog să-mi facă legătura cu directorul. „De ce?", mă întreabă, la care îi spun: „Înainte de a vă da în judecată, vreau să mi se răspundă, în baza cărei Legi sau dispoziții otrăviți poporul român, introducând în sare această otravă puternică, E536, adică, ferocianură de potasiu?" Speriată, îmi spune că directorul lipsește momentan. La insistențele mele îmi dă laboratorul fabricii.

Laborantului Nemet (cum s-a prezentat) îi pun aceeași întrebare. Luat prin surprindere, îmi răspunde că nu bagă multă cianură, numai 10 miligrame/kg. Desigur, nu-i doză mortală, însă distruge o parte din corpul nostru energetic vital. Dar, mai adăugați, la consumul nostru zilnic, un șir de alte otrăvuri. Băutura COLA conține: apă, chimicale de sinteză și acid azotic, care dă senzația aceea de „tărie".

Guma de mestecat ORBIT conține ASPARTAM - substanță cancerigenă, cum de fapt, tot ceea ce este creat artificial este toxic și poate duce la scăderea imunității, până la cancer.

Margarina este toxică. Se obține din uleiuri vegetale supuse la temperaturi uriașe între electrozii unui arc voltaic. La temperatura arcului își schimbă complet compoziția, se emulsionează și devine solidă prin răcire. Ea se introduce peste tot; în covrigi cu cașcaval, în produse de patiserie. Și ce reclame se mai fac!

Aceste otrăvuri creează dependență, precum drogurile, produc boli prin distrugerea bioenergiei corpului. Unui copilaș din fața blocului în care locuiesc i-am oferit struguri și must de la țară. A gustat mustul dulce și proaspăt tescuit, strânge năsucul și-mi zice: „Nu-mi place!" „Dar ce-ți place?" - îl întreb. „Cola", îmi răspunde, cu părinții de față fiind.

E621 - monoglutamatul de sodiu este o substanță de sinteză ultracancerigenă, folosită la „afumarea" - lichidă a mezelurilor, după cum am înțeles la o emisiune TV cu Rareș Bogdan - căruia îi datorăm dureros recunoștință și ajutor în emisiunile lui de la Realitatea TV.

Mult-blamatul salam cu soia al lui Ceaușescu, fabricat fără E-uri, se înverzea, ținut în frigider, în trei zile. Era sănătos.

În urmă cu mulți ani am făcut un experiment: un salam din hipermarket nu și-a schimbat gustul și culoarea, timp de trei luni ținut în frigider. Cine știe, poate ar fi rezistat până la finele Apocalipsei.

(Va urma)

Lasă un comentariu