ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 24-25 iunie, pompierii mureșeni au intervenit la 44 de intervenții, din care - un incendiu, un accident rutier, trei alte situații de urgență și 39 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Accident rutier

- Joi, 24 iunie, în jurul orei 12.40, accident rutier produs între un autocamion și un autoturism pe raza localității Saschiz.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. Odată ajunși la locul accidentului, pompierii au constatat că în interiorul autoturismului, o persoană de sex masculin se află încarcerată. Pompierii au extras victima în cel mai scurt timp posibil și au predat-o echipajului medical de pe ambulanța SAJ. Victima a suferit leziuni incompatibile cu viața, iar din nefericire, echipajul medical de pe ambulanța SAJ a fost nevoit să declare decesul victimei.

Pe toată durata intervenției, traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers.

Incendiu

- Joi, 24 iunie, în jurul orei 9.20, incendiu produs la un autovehicul în localitatea Sărmășel Gară, strada Trandafirilor.

Au executat misiunea pompierii militari de la Secția de Pompieri Sărmașu. Incendiul s-a manifestat la compartimentul motor, acesta a fost lichidat înainte să se extindă. Din fericire, nu au fost victime.

Lasă un comentariu