VERIFICĂRI PE LINIE PISCICOLĂ, ÎN JUDEȚUL MUREȘ

Distribuie pe:

La finele săptămânii, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș, împreună cu reprezentanții Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Mureș, au continuat acțiunile de verificare a respectării condițiilor de practicare a pescuitului recreativ în județul Mureș, obiectivul fiind prevenirea și combaterea faptelor de braconaj piscicol în zonele de pescuit.

A fost aplicate 11 avertismente, pentru încălcări ale normelor în vigoare: pescuitul recreativ efectuat fără permis în habitatele piscicole naturale, pescuirea viețuitoarelor acvatice sub dimensiunile minime legale, neprezentarea permisului, licenței sau autorizației, atunci când acestea sunt solicitate de către autorități, informează Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul al instituției.

“Mulțumim celor care au înțeles importanța acestor acțiuni și încurajăm, în continuare, respectarea măsurilor dispuse de autorități în domeniul pescuitului și acvaculturii, conform O.U.G. nr. 23 din 2008, se arată în documentul citat. (I.S.)

Lasă un comentariu