“ÎNCALȚĂ UN COPIL”

Distribuie pe:

Campania cu acest nume a fost inițiată de Mirela Retegan și Fundația “Zurli”, având ca partener, la Târgu-Mureș, Asociația “Divers”.

“În cel mai dificil an, românii sunt invitați să cumpere și să doneze o pereche de încălțări noi pentru copiii care, în toiul iernii, poartă în picioare cârpeli de la frați sau de la părinți. Sunt zeci de mii de copii care merg prin ploaie ori zăpadă în papuci de cauciuc ori în teniși găuriți, pentru că familiile lor nu le pot asigura o pereche de ghete, copii din centre de plasament care nu au mai primit un lucru nou niciodată”, afirmă organizatorii.

Prin campania “Încalță un copil”, fondatoarea brandului Zurli își propune să ajungă cu ghete noi și cu produse care bucură sufletul copiilor, în comunități uitate de lume, în locuri unde nepăsarea, tristețea și ignoranța coexistă.

Evenimentul este la a treia ediție, iar în anii precedenți a reușit să mobilizeze mii de oameni din țară și comunitățile de români din diaspora, încât s-a reușit strângerea a 15.000 de perechi de încălțări noi, pentru tot atâția copii din toată România.

Data până la care se strâng pachetele este 3 decembrie, acestea fiind colectate în imobilul de pe strada Avram Iancu nr. 29, Târgu-Mureș.

Pentru mai multe informații, cei care doresc să susțină campania, financiar, sunt invitați să acceseze www.fundatiazurli.ro sau să sune la numărul de telefon 0265-31.17.27, persoană de contact: dna Maria Korek.

Lasă un comentariu