UN SPECTACOL EXTRAORDINAR DEDICAT ZILEI FEMEII

Distribuie pe:

Organizația AUR Târgu-Mureș alături de Societatea Culturală “Miorița” invită doamnele și domnișoarele în data de 6 martie 2022, de la ora 17.00, la un spectacol extraordinar dedicat Zilei Femeii. Evenimentul va avea loc la sala de spectacole a Cercului Militar de pe strada Revoluției nr. 5 (vis-a-vis cu Poșta Mare). Intrarea este liberă, și așteptăm cu drag toate familiile dornice de a se bucura de o seara plină de folclor, muzică și dansuri.

Dorim să omagiem cea mai importantă ființă din viața oricărei familii, bunică, mamă, soră sau fiică, rolul special al femeii trebuie prețuit și tocmai din acest motiv invităm târgumureșenii pentru a ne bucura împreună de această zi specială.

Marcarea Zilei internaționale a femeii este o oportunitate pentru a sărbători actele de curaj și determinare întreprinse de femei obișnuite, care au jucat un rol extraordinar în istoria comunităților din care au făcut parte.

La spectacolul organizat vom avea plăcerea să admirăm ansamblurile artistice “Junii Cetății” , “Miorița” și “Amicii” alături de Grupul Vocal “Dor Mureșan”, precum și soliștii vocali Mihai Butilcă, Mara Ban, Livia Sorlea, Răzvan Pop și Gheorghe Vanga. Aceștia vor fi acompaniați de orchestra populară “Doruri Mureșene”, iar coregrafia este asigurată de către doamna Eva Alberth având conducerea muzicală realizată de domnul profesor Alexandru Ciobotaru.

Vă așteptăm cu drag, intrarea este liberă!

Lasă un comentariu