DE LA 1 IULIE, VACCINAREA ANTI-COVID SE VA FACE DOAR LA MEDICII DE FAMILIE

Distribuie pe:

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, anunță că pe data de 1 iulie va intra în vigoare noua politică de imunizare împotriva COVID-19, și anume vaccinarea doar la medicii de familie.

“Prin urmare, perioada de tranziție de la vaccinarea de tip «campanie» împotriva COVID-19 la vaccinarea ca parte a programului național de vaccinare al Ministerului Sănătății se va încheia pe 30 iunie. Până la această dată inclusiv, toți cei care doresc să se vaccineze (cu doza 1, 2 sau 3) o pot face atât la punctele de vaccinare care funcționează în continuare, cât și la cabinetele medicilor de familie. Din 1 iulie, toate punctele de vaccinare își vor înceta activitatea, iar dozele de vaccin vor fi făcute exclusiv de către medicii de familie”, precizează Andrei Baciu, marți, pe pagina sa de Facebook.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății recomandă în continuare vaccinarea drept cea mai bună formă de protecție împotriva virusului SARS-CoV-2, pe care o consideră extrem de utilă mai ales pentru grupele de risc. (Agerpres)

Lasă un comentariu